Ny leksak =)

Ny leksak =)


Japp, då har man gått och blivit båtägare, glasssiiigt :P
Ska bli riktigt kul att få åka ut på vattnet på somrarna, och bli sådär brun som alla båtmänniskor jämt är! Ja, för det är väl viktigast? Nää men faktiskt, riktigt riktigt roligt! Blev en heldag med familjen runt om i härliga Småland! Vädret var perfekt för att test åka båten dessutom!


Nu har jag lyckats sätta mig på mina nya solglasögon men vem är överraskad?
Annars är det fint!
Tjing!

mitt allt

mitt allt


Mitt allt

Detta är faktiskt ett av de absolut bästa korten jag tagit, man ser liksom in i kortet, speciellt i ramen den står i, när ljuset skiner in, lovely!

Nickelodeon

Grattis Victor! Han och 4 st  till( 5 ifrån hela Sverige!) är uttagna att få gå programledarkurs för Nickelodeon i Gbg/Sthlm, åh, du är för bra! Jag blir änna stolt över dig pysen!


Jo, men det var faktiskt bara det jag ville säga...12 år är han, Victor :)

TuttiFrutti ruttirutti...

Eh, ja, Idol är en liga för sig...  :) Allt bra skoj att titta på iallafall! Tror dock inte att Björne-lookaliken har någon större chans i världen..

Stenungsund i helgen! Skulle blitt Sthlm men fick ledigt Mån, Tis och passade på att kolla upp jobbmöjligheter i S-sund och det gick bra tycker jag! Frågan är när jag kan flytta? VISAR SIG!
Jag och R var uppe hos Peter o Veronika i deras lght inne i Göte, riktigt fin! Jag gjorde som alla andra nya gäster och skrev fint meddelande på deras blackboard=) Fikade på Fröken Olssons och njöt av kvällen!=)
Blev en toppen weekend! Åkte bussen hem med Helle, som jag upptäckte fanns med på bussen, i Jönköping! Men trevligt likaså! Resan gick så mkt fortare när man har sällskap=)

Oh, Lina, vad sjukt kul du o Ida kommer få det!! Ringde genast till Roberth och fick honom att övertyga mig om att jag kommer få ge mig ut o resa jag med, det är inte slut med det för att jag fyllt 20 liksom... :P


Här är iallafall liiite bilder från Turkland, håll till godo!

turkiet

Utsikten från vår balkong, ut över bergen!

fötter

Mina= knubbiga, Robs= smala och långa =)

moi

Ser mörkt ut men det var det icke! Ser ni mig i vattnet? =)

manavgat

Manavgat-floden & vattenfall

kork

Muppbild men det ska föreställa mig på transferbussen på väg till Alanya och korken satt åt, ja det ska ni veta att den gjorde!



Dags att försöka nå Lotta, hon kanske sover? Hope not!
puss!

RSS 2.0