I remember love



FikaVinade med tjejerna igår, Platå, o vi hade en fin kväll, träffade en del longtimeago´s o pratade om klassfesten som stundar!! Dansade, drinkade och åt en kebabpizza på 3!

Blir en kul vecka nu, träning, middag hos K, Kerstins 60 årsfest på jobbet :), o Klassfesten på Lördag hos G, lovey. Det händer mycket nu, det är bra, tar bort det onda, jag vägrar sjunka o har allt att tacka till mina hjärtegummor o gubbar, utan dem..nej så kan jag inte ens tänka!!

love o ja

Mycket mer än müsli

Har precis tagit ut min plåt med 2 L egengjord müsli, som vi gjorde på dagiset jag jobbade på! Den är supergod!  Haft en fin dag i solen annars, storhandlade med Johan o mamma imorse, sedan fick jag o Johan ett ryck o åkte ut till Cloetta i Ljungsbro, bye bye beach 07 haha.. Näää, tränar bort det så småningom!
Ikväll ska jag fikavina med L&L, supermysigt, träffa folk!

Igår gick jag bort till Lina, älskade vän, hon o Ida har kommit hem från sin resa nu, brun o fin var hon!
Vi hade mycket att prata om o jag har saknat henne så, nu fick vi fokusera på en speciell sak, men det är privat  men ska ju sägas att man vet vad hon går igenom just nu.. Men vi faller icke, vi har varandra!
Nu börjar vårprommisarna som vi älskar!

Jag o några på jobbet har anmält oss till " TappaTrampet" -Gå till Berlin. Ska bli kul, vi ska gemesamt "gå till Berlin" o alla får stegmätare och vi tävlar mot andra företag. Försök klå Tandläkarna Henefalk AB, om ni ens kan!
Blodomloppet är också på tapeten, där ska jag också anmäla mig!

Sol

Skåne

Precis hemkommen från en helg i Skåne, ett blåååsigt Skåne to say the least! Men vi har trotsat vindarna och gett oss ut på äventyr och en hel del pengar har det gått, men jag är sååå nöjd med mina inköp som innefattar både kläder, inredning och keramik! Kom bl.a till en liten gårdsbutik som hette "Hjärtegården" och när har jag kunnat motstå hjärtan?  Ett linne från Samsøe&Samsøe kanske jag får inviga i helgen? :) Love it!


Helgen var verkligen bra för mig, behövde komma bort, tänka på annat och det har jag gjort också.
Imorgon börjar en ny vecka, massa träning med Linnéa hoppas jag på!

Tack!

Kortfattat

Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen.

Stämmer väl men hur kul är det att bli sårad av sanningen..

Saknad

Saknarsaknarsaknarsaknar Dig!

Känslostorm

Allt på en och samma gång, för att sedan tvärt bli ingenting- känner allt och ingenting, confusing

Du finns och du är

Skyddsnät

Omringad av underbara människor... Känns som ett stort skyddsnät

RSS 2.0