Kap Verde

I april åker vi till Kap Verde, tjohej!

Mamma fyller 50 nästa år & det ska vi fira allihop där nere (då kan vi ju även fira det faktum att hon ser ut att fylla 35!!). Mamma ringde igår och överraskade oss med att bokningen var gjord&klar och i början av april åker vi alla; mamma, pappa, brorsan, Malin, jag och Emil, ner för en vecka in paradise <3

Det ska bli såååå himla kul & vi har bara hört gott om Kap Verde & resorten vi ska bo på =) Med alla oss 6 i familjen kan det ju inte bli annat än världens bästa resa?!

Jippi!

Kommentarer
Postat av: Johan

Kikade lite på vad som ingår i all inclusive-paketet! Några saker värda att nämna är väl att det finns 2st 24/7-bufféer, 4st restauranger med olika inriktningar på maten, dykutrustning, vindsurfingbrädor och bodyboard (kap verde har ett av världens bästa väderförhållanden för surfing), fyrhjulingsutflykt, lokal öl sprit och vin, snacks och glass mm mm;) Ligger en bar i poolen och en bar på stranden! Hotellet har en egen nattklubb och på lördagar är det champangefrukost! Varje dag är det morgongympa vid poolområdet och 3 ggr i veckan speciella arrangemang på kvällen! Och allt utan extra kostnad!! Kan bli rätt gött!

2010-08-19 @ 11:53:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0