Haket

Emil & jag har haft en mysis-dag idag, vi gick till fina affären och köpte en..ja "ljusinstallation" som vi såg i våras och älskade den men den var ganska dyr så vi väntade.. men nu kunde vi inte vänta längre och vi använde oss av presentkortet vi fick av byggIng-killarna på vår inflyttningsfest & då blev det inte lika dyrt i slutändan =) Det är en rätt hög kromad ställning med en stooor glas-cylinder i. Vi har ställt ett stort vitt blockljus i och fyllt lite med havs-sten, älskar den!
Nu saknas en TV här i vår lägenhet, vi har verkligen börjat inse att en rätt stor platt-TV skulle vara snyggt, vi ska börja kika ordentligt när vi kommer hem i januari!
Vi strosade runt lite till på stan, tittade in på Bohaget och sedan åt vi lunch nere i Norra hamn ♥
Nu har Emil gått ner till Knutan för att hämta Petter som ska vara hos oss några dagar! Vi ska gå till Haket och äta middag ikväll, sen kommer Jojjo över, wihooo -  blir soft med lite vin, cider och snacks!
Imon ska jag träffa Tiiiiff, längtar längtar längtar,  på kvällen kör vi förfestis hos oss innan vi ger oss ut i den skånska natten, ska bli så himla roligt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0