Det är mycket nu.

Jaa, så skulle man kunna säga men har man ett system som funkar så går det ju bra... känns bra just nu!!

Igåååååååååååår skrev vi på kontraktet för lägenheten, kändes hur bra som helst och vi är huuur glada som helst, känns så himla mysigt:) & en lampa fick vi också, av Sanna, tack fina för att vi fick och tog chansen att ta över din fina lägenhet!!  På kvällen kom Nina hit och drack te och myste, tjöta om allt mellan himmel och jord- hon är bäst!

Idag satt vi på föreläsning mellan 8 & 11 innan det blev förberedelser inför seminariet imorrn, vi satt 4 timmar i min grupp bestående av mig, Ludde, Tiff & Patrik instängda i ett grupprum med alla lagar... såg i kors till slut, dags att gå hem med andra ord!

Väl hemma somnade vi, planerad powernap: 30 minuter, resultat= 1 extra timme till den utsatta tiden... Hatar förvirringen när man vaknar bara haha..Ska försöka knåpa ihop middag nu (Emil sover fortfarande..)


Ikväll spelar Emilfisen på Villan vid  klockan 22 och då kommer jag anse att pluggdagen är PASSÉ! Så vi ska dit och lyssna och ta en eller två öl..nej en, kanske två..nej EN! Vi börjar 9 imorn med vårt seminarie:)

& just ja, vattnet läcker i vår stad, vi har bunkrat upp fast man inte får :)
www.hd.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0