Terapi

Mysiga dagar, semester är bra härligt!
 Igår cyklade vi ut till Olles mammas kolonilott i Johannelund, jag, Sanna, Linnéa, Olle och Adde, 3 modiga badade och 2 fega frös =) (jag och Sanna)
På kvällen gick jag, Link & Karin ner till torget och tog en öl på Storan, med värmelamporna gassande i ansiktet, kändes som om man satt och tokpressade, vaarmt =) Kvällen slutade med att jag &Link  köpte med lite godis hem och såg filmen 
" The last kiss"! Vi pratade oss till sömns, vi har våra terapi-sessions i den här lyan, det behövs och det är så jäkla underbart att bo såhär, 6 veckor kvar typ! Sedan flyr alla i höst, kommer kännas konstigt, inte ens Fridolin är kvar, jag ska minsann också dra och det känns så bra!=) MEN det är långt kvar och det är så himla mycket kul vi har kvar här i stan! 
Om ett litet tag ska jag kila ner till stan och möta min bror & vår kusin med pojkvän, its been a while! 
Ikväll blir det middag hemma på Långa gatan med mammas mat, cant wait!
Imorgon kör vi en afterwork på BK runt 19-hugget, men innan dess ska jag sminkas på Face Sthlm, fick presentkort i julas! Fredagen tänkte vi spendera i Varamon förhoppningsvis, eller kanske Smultronstället, beror på väder!

I helgen åker jag med Linnéa upp till GÄVLE! Hon jobbar på tåget och jag passar på att hänga med OCH ta chansen att träffa världens bästa Jenny!!!!!! Ska krama skiten ur dig curly!!! Fy så kul det ska bli!
Vi är åter på söndag och är solen på glatt humör åker familjen ut med båten på måndag men Johan och jag åker tillbaka till stan på onsdagen för jag måste packa om, Lina och jag åker ju till Kreta nästa torsdag=)

Nu ska jag packa ihop mina grejer och lämna det här plejset!

Kommentarer
Postat av: Jeny

jabadabadoooooo.

2008-07-17 @ 19:03:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0