Blåsigt men härligt

Njuter gör jag fortfarande! Har det så bra här...trivs!!
I Fredags klippte jag mig hos den urbra frisören Anna och diskuterade mycket om vad vi ska göra för mitt hår, som är ganska torrt! Klippte bort allt schletna, vilket inte var så mkt som det brukar vara =), och jag köpte Loreals hårprodukter "absolut repair". Har använt dem en gång och håret blev jättefint, men ska fortsätta använda samma shampoo, balsam och inpackning så får vi se vart det leder! Köpte även Schwarzkopf "repair rescue"-hairtherapy, flahsigt va, hårterapi=) Luktar jättegott och är super för topparna, snyggast dock i rakt hår=)

På kvällen spelade R fotboll med jobbet, match mellan 2 firmor så jag & Mik slog oss ner och såg spektaklet, SEAB vann! Vi hade hämtat R´s görsnygga rödvit-randiga Fred Perry innan och den skulle han ha på kvällen när de skulle äta middag.
Efter fotbollen åkte vi hem och jag gjorde mig iordning och åkte återigen ner runt 23.00 och tog ett glas vin med älskling och träffade hans arbetskamrater, what a gang..! Olyckligtvis hade R fått en boll på foten/benet så mitt besök blev kortlivat, vi åkte hem strax efter 24..

På Lördagen var det tänkt att vi skulle gå på Liseberg men det pallade inte Robs fot så vi tog en lugn dag i Götet istället, mysigt värre visade det sig=) Köpte glass, tog en runda i stan, sen tog vi plats i en av Paddan-båtarna och åkte iväg, riktigt kul och intressant! Efter lunch tog vi sedan ytterligare en vända i innerstan och jag köpte en gulvitrandig tröja som R hittade!
På kvällen gick vi på bio, Tristan och Isolde, ruskigt bra film, romantisk, se den!

Söndagen blev lugn, en trip ut till Dyrön med hela familjen, där vi spatserade och njöt av tystnaden och lugnet!
Måndagen pch Tisdagen förlöpte lika lugnt dem, med filmer och mys!

Igår var vi på Gekås, jag, Lotta och Mik, för andra gången i mitt liv, och det är jättekul =) Köpte lite olika saker, småsaker, men faktiskt shorts o mjukisar också! Har ändrat uppfattning om plejset ändå!

Idag firar jag och R 17 månader, ojoj :D Vill att han kommer hem tidigare så vi kan åka ner till hamnen och fira lite=)
Imorgon är det midsommar och då kommer Linnéa och Johan hit, jaaaa!! Det ska bli så mysigt och så jäkla kul! Vi hoppas på vädret så vi kan ta båten och åka ut till klipporna och picnica! Annars löser vi det på annat vis, kul kommer vi iallafall ha det, garanterat! De ska vara här hela helgen så det blir full rulle! Solens närvaro vore ett stort plus!!

Nu ska jag se om det går att sola, det blåser ganska mycket, annars ska jag gå och duscha och ta en promenad ner till torget och lämna tillbaka ett linne...lite dumt impulsköp!

Ps, köpte SOLO-tidningen här om dagen, man får en bikini med, den är pytteliten!

Tjing!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0