HemmaDag!

Då blev man hemma då! VarförVarför ska jag alltid vara sjuk, känns ganska skrattretande nu faktiskt..! Menmen, får väl göra det bästa av situationen, har en hemma-spa-dag-aktig dag=)  Fick ingen tid på Vårdcentralen igår så det blev ett nytt försök idag, fick stå på mig lite mer nu, och fick en tid vid 14.45, och provtagning 14.15!

Blev heller ingen anställn. intervju igår, utan på Fredag..får gå och vara nervös tills dess då! Fick iaf. ut något av gårdagen, städade mitt rum, dammade (behövdes) och fick mina nya papper från Arb. förmed. Blä, gillar inte det stället, man känner sig som världens offer där, som en Loser! Man vill bara skrika ut: jag har en praktikplats för att kunna åka som au-pair, inte för att jag är lat eller totalt nedgången! Så det så!
Ska försöka få till ett möte med mina gamla barnvaktsfamilj, där Esse och jag satt barnvakt åt deras underbara töser Saga o Tuva i 2-3 år! De ville gärna skriva "Childcare reference" till mig, tack =)
Nu ska jag fortsätta med mitt!!


vivivivivivi


Zakynthos, -04
 
Sofia, Karin, Linnéa, Helena, Charlotta, Jag, Matilda :)

Saknas: Immunförsvar

Nu var man hemma igen då, känns jättetomt! Idre var helt underbart och vi hade det great! Vädret var perfekt och jag fick lära mig att åka bättre! Längtar redan tills nästa gång vi åker upp! Vi firade 1 år där uppe och åt en god middag på Måndagskvällen, lovely=) På torsdagen kom vi hem, supertrötta båda två, och på Fredagen fick vi sova uuuut! Runt 12 bar det iväg mot Mölndals sjukhus för ett rutinkoll för Rob, sedan hämtade vi upp Peter och Veronika och åkte till Lager157, den outleten. Köpte mig 3 toppar med rejält nedsatta priser, brief-trosor & hårgrejs! Innan avresan till Idre haffade jag även ett par mörkblå Cheap Monday jeans i Gbg, för halva priset! Och de skulle ju visst inte tvättas på några månader..hmm! Samma dag fick jag ett riktigt superfint underklädesset från Rob så jag har massa nytt och fint nu=) Det enda jag saknar är stövlar och jag hittade ett par skitsnygga på Bianco innan vi åkte men tänkte att jag skulle vänta med att köpa det tills vi kom hem, men nejdå då fanns de inte kvar, bummer! Men jag funderar på att strunta i det nu, snart är våren här och då kan jag ha mina andra skor ist. o få köpa söta ballerinas och sånt=) Jag vill ha en kort skinnjacka också! Jisses..kan man aldrig bara vara nöjd!

Jahapp, så har man fått halsfluss också då, känns ju bara så bra...inte! Jag är jämt sjuk, kroniskt sjuk! Försöker få tid på vårdcentralen nu, hoppas de ringer upp snart! Ska även lämna papper på Arb. förmed. samt hoppas att jag får gå på anställningsintervju på Linds café idag, om de inte redan anställt någon såklart..=( Jaja, jag hoppas iallafall!

Nu ska jag lägga in lite bilder från veckan!


hmm
Inte ofta man ser så här snögger ut i arméns långkallingar va :)

rob
Rob i väntan på att vi ska ut och äta!

pjäx
Mina pjäxor för veckan =)

jag
Jag var lika glad som jag ser ut! =)

sun
Vackra Idre vid solnedgång

idree
Åh så fint, fina backar!

frill
Solen rätt i ögonen, men lika mysigt ändå!

cha
Tog en fika på Charlies!

roob
"Stenmark" med sin utrustning!

idre
Fint!

Frida
I väntan på hemfärd.. ser lite för glad ut :D

rooo

Rob fick packa och greja det sista=)

Avfärd inom kort

Imorgon bär det aaav till Stenungsund och Söndag: Idre, right oooon! Har nästan packat allt nu, inget o leka ute i på dagiset imorgon, alla varma ytterkläder och kängor är packade=) Blir en innedag imorgon och fira Tindra 5 år!

Åh, fick lite flashbacks när jag tittade på Calles tal till oss värdinnor på vår Studentskiva på Livgrenadjärmässen, måste lägga upp lite foton ( och Lottadarl, det är inga gräsliga kort på dig, och det här är ju t  o m mitt favoritkort på dig som kommer nu=)


Värdinnor
Värdinnorna på Mässen 2005-05-05! Helena, Charlotta, Karin, Jag, Linnéa...Upplösningen gör ju så att vi ser helt vajsing ut i ansiktet haha..

Johan och Adde
Johan (här är din bild! haha) och Adde tar sig en drink i baren=)


Calle, Esse, Danny
Söta som få! Toastmaster Calle och Esse, Danny

Henke och Dennis på stolen
Dennis och Henke på bordet! :D

Elina, Louise, Olle
Schnyggingar, Elina, Louise, Olle

André och Sofia
Haha..André och Sofia

Caesar och Anna
Flashiga Caesar och Anna, matchade varandra=)

alla med söt i mitten
Lite av värdinnorna med bordsherrar =) Ali i livlig diskussion med Roberth?

André, Jag, Olof
André, lycklig Frida, Olof innan middagen

Ali, Lotta, Gustav

Ali, Lotta-beeeijb, Gustav, vilken trio!

Tupperware

Då har man samlat lite mer vuxenpoäng på mitt andra officiella home-party! Denna gång blev det Tupperware hos Trossö! Jag o Emma möttes upp och hittade till slut Linnéas port, först var vi dessutom!
Det var heltrevligt, men vi bestämde oss båda för att plastbunkarna, i all ära, får vänta tills man står i sitt eget hem! Men det var mycket intressant och blir nog en hel del investeringar i denna värlsuppfinning=)
Alltid mysigt och träffa min Emma också!

Imorgon blir en lång dag. Jobba till 14, upp till US och hämta/lämna band och kolla om blodgivartid finns, bommade min för nån vecka sedan! Ska även köpa lite reseförpackningar med shampo, balsam och duschcréme, till fjällen. En klippning vore inte heller helt fel så det ska också undersökas! Ska även titta in till Moster Ursula och be henne skriva en " Personal Reference ", som ska skickas in i ansökningen till au-pair-jobbet i sommar! Lämnade idag in en "Childcare Reference" på Skäppan! Hoppas alla är snälla mot mig=)
Imorgon kväll blir en jobbar-kväll, men  ska klämma in en powerwalk med mig själv och Mp3´n för att stärka sinnet lite=)

Nää, nattatajm nu!
Puss/F

http://clarako.com/I_Like_You.swf  Såååååååå söt!




Pssst...angående matchen i helgen, Vi vann ju! Tjoho!! Roberths skrikande och jublande när de puttade in sina fjuttiga mål räckte inte :P

LängtarLängtar..

..Lääängtar efter Fjällen! Åker till Göteborg på Fredag och till Idre på Söndag, can´t wait! Jag ska få stå på skidor igen och jag hoppas att alla ben ska hålla! Åh, ska bli underbart att åka med Roberth! Jag har redan börjat lägga fram kläder, för som alltid så blir mina veckor riktigt uppbokade väldigt fort, oftast på Måndagar då tror att jag har hela veckan framför mig helt tom, men Nää, alltid skojs som händer=)
Idag gick jag till Face Sthlm efter jobbet och fixade med ögonbrynen och köpte nu den där färgen man fyller i med, brynskugga, säkert onödigt men de blir ju så fina när Anna gör så med mina bryn!  Fick sedan telesamtal från Malin så nu har jag lite extrajobb i veckan, thanks! Ska kila upp till US imorgon och hämta banden och lämna gamla band,. samt lämna blod,  som Malin sa: göra fler flugor på smällen! ;)
Möjligt att det blir Tupperware party hemma hos jobb-Linnéa imorgon, men bara om Emma kunde=) Lite träning vore ju inte helt fel sedan heller, benen måste ju orka åka =)
Sen blir det till att packa, för på Fredag åker jag ju!

Ikväll är det Prison-Break, wiho! Me like!


Carina- GRAAAATTTIS! Min handledare på jobbet gifter sig i Pingst, Ååhh!!

Årets fight!

Då var dagen här, matchen mellan LHC- Frölunda! Rob håller på att göra sig iordning så då passar jag på att skriva av mig lite här=) Ska bli riktigt skoj idag, ber till gudarna att Roberto inte skämmer ut mig för mycket bara! :S  Hoppas att vi tar hem det!

Åh, har ett dilemma, har hittat 2 snygga tröjor på La Redoute, som jag eg. inte ska prioritera i min ekonomiska situation men jag känner att de kommer att användas flitigt, dessutom kostade det inte mycket att lämna tillbaka, worth a shot?! Tror jag vågar beställa..ska kolla igenom alla villkor och tjafs, men så svårt kan det väl inte vara? Fina var de iallafall, annorlunda!

Nu ska vi snart iväg här! Nedsläpp klockan 15.00 då, woho! :D



Måste visa de fina blommor jag fick igår av hjärtat mitt =)


flowers

Friday 13th

söta
Lotta, Natta, Fanny, underbara tööser!

älski
Älskade gumselumsan!


(Jaaha, oturdagen idag då! Men än så länge har det inte berört mig, försöker att inte vara skrockfull men det är lätt att trilla det, skyller på alla filmer!)

Igår blev en toppentoppentoppen kväll! Begav mig till Lotta runt 8 snåret, blev en dubbeltrip där, för jag glömde plånboken hemma=) Iallafall, så sminkade vi oss och went to town! Gjorde ett quickstop hos Malin, och lånade hennes bälte ( grazie! ) och sedan kilade vi in på Platå o mötter av Fanny och Natta! Efter 22.00 var det halva priset på allt i baren så 22.01 köpte vi en flaska husets och satte igång att tjattra!  Vi hade det ubermysigt och skitkul och runt 23-tiden pilade vi uppför trappan och gjorde en snabbkoll på vilka som var där innan Natta fick ut oss alla på dansgolvet, puh, vilken värme! Värre än ett jympapass:D Det var längesedan jag dansade såå mycket men det var såå kul!

Efter myycket dansande så klarade till slut inte Lottis fossingar av skoskavet längre så det blev till att byta till jympapjucks och traskade iväg hem till Lottas storasyster, oj vad välbehövlig sömn, såå trött!

Nu sitter jag här med en ansiktsmask och tänkte viga dagen åt att pyssla om mig själv innan Roberth kommer, nu när jag för en gångs skull inte är stressad!! Blir världens bästa helg nu, hockeyn imorgon ( grr! vi måste vinna) mysmiddag (tänker Lady & Lufsen tema:D) och maaassa Idre-planerande!! ÅH!


Cheeeeeeers!


Shake ya body body

Utgång med Charlotten ikväll då, laddningen är på G! Lite småtrött men det ska allt ordnas, bara jag hör musiken så!

Ska snart kila iväg till Lotta och få ögonen sminkade, kläderna har jag iallafall fått till nu, maybe photos will appear tomorrow ya´ll!

En resumé följer imorgon, om det blev Flipp eller Flopp!

Nu ska jag gå och tortera håret lite mer med hårspray, krullet måste ju ligga still ;)




Shake ya body body
With somebody body
Whatever you do don't break your body body


Jan -dagen

Grattis på namnsdagen kapten! Hoppas bakelserna smakar, attans att inte lotterna gav någon tur, better luck next time! Well well, pappa har iaf. firats nu:)

Måste visa foto-hängaren jag fick igår av snuttan! Observera att korten är data utskrivna, därav den mindre bra kvaliteten, men vad gör det!?

By the way, blev sminkad av Lott till någon helt annan igår, men eftersom det inte framgår på korten så låter jag bli att lägga in någon! Det var myyycket olikt mig iallafall, mkt mörka ögon! Men snyggt!

Vill ha en till hängare, fick inte plats med alla korten jag ville ha =)
Fotohängaren!

Back to work ya´ll

Nu har jag åter kommit in i jobbet, känns skönt, har saknat barnen mycket! Blev ett långt uppehåll för mig, med julledighet samt börja året som sjuk! Men nu är jag iallafall tillbaka och idag krävde lilla sessan Isabelle att jag gjorde etthundratrettio "nöbubbar" MEN snön är ju som is, och det var blött och jäkligt, men vad gör man inte, man smälter ju bara man ser de små liven!

Igår och i förrgår var det quality-time med Lottisen, småshopping, fika, hem och ut igen, promenera, smakråda, prova, prata, goofa:D Fick henne även i förrgår att se "Prison break", skitbra serie ju!
Du är så söt som gav mig foto-hängaren, första kortet på oss, promise! =)  
På Torsdag kanske det blir en utgång, för sen ser jag henne inte förräns om måånga veckor=( Bummer!=(

I helgen kommer Lovely, då är det krig, you bet! LHC- Frölunda, Cloetta Center, Frida vs. Roberth!
Vi tar väl hem segern? Annars ligger jag pyrt till med den kaxighet jag fört inför denna match :P

LINA & IDA- ha det great i Thailand och ta hand om er! ENJOOOOOY the sunshine gals´


Dags att ringa MakeUp Store, är på dem som en igel, den där himla necessären är min! =)

Grattis till Frida!

Ååååhhh jag är sååååå lättad, även fast all stress och nervositet  som släppt har resulterat i huvudvärk! Men vad är väl det att klaga över, TEORIN ÄR FIXAD! jag är grymt glad, allt plugg payed off! Har aldrig varit så nervös i heeeeeela mitt liv! Prov-vakten var härlig! Jag gick sist dessutom!

JAAA, Lina, man ville hoppa ut genom fönstret under provet haha!


men jag är faktiskt nöjd och stolt över mig själv nu!

:D Wiho!

Det första jag gjorde efter provet och ha pratat i telen konstant in till stan, så köpte jag 2 böcker, för jag har ju annars inget att läsa nu, eftersom Körkortsboken är utläst :P

Kia Ora

söta!

Varit på kvälls-prolle med dessa underbara töser, Elena och Charlotta! De 2/3 av FRELCH (vilket alltså är de två första bokstäverna i våra förnamn hihi, vi var för smarta där i 3an på marknadsföringlektionen!)

Saknar vårt ekonomiplugg/markn. fö. plugg inför proven vi inte ville ha alls! Men det gick ju oftast ganska fint tack vare vårt effektiva sätt att arbeta! Haha..oslagbart tjejor! Tysta rummet blev en stor räddning när vi insåg att det var 20 minuter kvar till stort Företagsekonomiprov och vi hade då bara läst Elle, varandras kalendrar, snackat om helgen som var, skvallrat om allt och alla och helt glömt bort kalkyler, bokföring och sådant tjafs! Men hur kul är det när läraren bara tjatar om samma saker heela tiden, osäkert rycker i sin tröja och får spasmiska skrattanfall, nej tacka vet jag bänkgruppen längst bak i mitten av sal 109, som bestod av mig själv, Lottis, Elena, Anna och Dennis, vi visste vad vi kunde och behövde inte räkna ut budgeten för femhundraelva företag!  Okey, vi kanske inte fattade allting men det ska jag säga er, jag visste precis vad Elenas dejt i helgen hette, vem Anna skulle fika med på Torsdagen och att Lotta skulle ha släktträff samt ta blodprov på Måndagen! Det ni, kalendrar är en världsuppfinning och kunskapen man får går ej att betygsätta!   
Och så allt annat: Dansken som snubblar på sig själv, Mr. Kock som kommer när vi andra slutar, Jacob som skrattade så roligt, mannen som alltid saknade lite tyg precis vid byxlinningen, (okey, kanske inte saknar det som jääättemycket)de 500 redovisningarna, vårt klagande på hur tråkiga lektionerna var ibland men ändåå....SAKNAR DET! Undrar smått om vi fick Dansken att fatta att Göteborgs skärgård inte ligger i Stockholm..hmm jaa, knivigt det där;)



Elena; ditt uttryck om MÄN var oslagbart:
"jag bestämmer vart skåpet ska stå och är inte han nöjd med inredningen så får han vandra vidare till något annat rum" :)


(( Psst, Kia Ora betyder "hej" på maori, bara så ni vet ))



Promenad och lycka!

Blev en härlig vintrig promenad med Lina idag, men sen förfrös vi benen och drog oss innåt istället, o fortsatte snacket, åh, jag är så avis på henne och Ida. På Torsdag åker de till Thailand i 1 månad, jag vill meeeed! Manikyr, pedikyr och helkroppsmassage var Linas mål:D haha.."..och finns det något fint tempel kan jag väl gå in där då.."  haha! Störtskön! Men hon är såå värd det, jobbat konstant sedan i somras min lilla brutta! Men måtte ni ta hand om er töser! När Lina kommer hem ska jag allt träffa henne mer än på senaste tiden (skamligt av oss, fy, slå på handen!)

Mitt begär efter Lucie Silvas skiva är stillat=) Tack kära älskade lillebror!  Den är så bra och jag kan inte säga vilken låt som är bäst!  Men Johan, du är bäst!

NU ska jag ringa grabben  i staden brevid (?hmmm?) och sen blir det ännu mer plugg..woho! (inte)


Bilder out of the blue=)

41410-18 
Jag och MysAnna på Platå i somras, saknar dig american gal´!
41410-17
Rännstensgång, Gustav och jag. Matilda pinnar på framför mig hihi

41410-16
Inflyttningsfest med Lotta hos Bäst-Malin, observera snygga glasen, I own the same, eller större? Jaja, rymmer en hel flarra nästan haha=) Kul hade vi iallafall hihi

41410-15
Som sagt..de där glasen rymde mycket..=)

41410-14
Mysfika med Hellis och Karin en sommarkväll=)

41410-13
Gal´talk on town, men vad stirrar jag på?! Jag ser gäälen ut


41410-12

Åh, klassiskt, party i 1an=) "Uhh, Johnny Johnny come hooome" :D

Nått maj strång sajd!

Nej, jag kan konstatera att om fordonet kan jag inte mycket, de andra testen har gått jättebra men om bilen och dess delar och styrservo och allt, nixpix, inte min melodi, uuh, undrar hur mycket sådant det kommer på själva teori-skrivningen, gah

Annars har inte mycket gjorts för världsfreden idag inte, följt med päronen lite varstans, ej kul. Blir till att plugga ännu mer samt äta, sova, hosta!
Blev inget FRELCH igår men imorgon är det tänkt att jag ska vara frisk och kunna träffa tjejorna:D Jag träffar dem i vilket fall, det har jag bestämt!

Så fort jag blir frisk ska jag komma igång med träningen igen, alla är faktiskt skitduktiga och tränartränartränar medans jag vankar omkring och dör av tristess, men vill man bli frisk så får man väl stå ut med att vara inne och tråka!

Jag har ett begär, Lucie Silvas skiva, jag vill ha den! Jag vill inte bränna ner den (visst är jag duktig Roberth) så det får kanske bli en skiv-investering. Lyssnar fortfarande mycket på min Sophie Zelmani skiva men den kanske behöver vila?

Vill även ha ett par nya jeans, en längre svart tröja som man kan sätta ett bälte i midjan på, ett guldbälte, svart klänning och annat småttis och gottis! MEN, alla kommande utgifter får göras i Göteborg, då jag får in lite penki igen, och som många vet, jag är inte bra på att spara, slösa är roligare=) Även fast mångamånga försöker lära mig att lägga undan, jag är en kronisk slösar-fridolajN!

Neeeejmen om man skulle ta och göra något annat en stund, vill ut och gå men det är väl rena rama döden för ett hostande kräk som jag!

Tja.

SjukSjukSjuk!!!

Blää, har hostat hela natten och hela morgonen och heela förmiddagen! Har ingen ork till något alls, jag som verkligen måste ha ork till att plugga idag samt att träffa tjejerna ikväll, men vill inte smitta ner dem med det här heller så vi får se hur det blir!=(
Jag tror jag bryter ett revben snart av allt hostande, det är riktigt synd om mig!!!! =( Man får faktiskt tycka riktigt synd om sig själv när det är riktigt illa, och det är det nu!

Annars, förutom kroniska förkylningen, så är läget fint! Rob-hjärtat bokade bussen upp till Idre igår, riktigt bra gjort av honom, hihi! One step closer to avgång, woho!!

Måste tipsa er om en sångerska med underbar röst!: Lucie Silvas, speciellt med Metallica låten "Nothing else matters", åh rysningar...även "what you´re made of" SÅDAN röst skulle jag vilja ha!


Var tvungen att lägga in den här underbara bilden på syskona Ericsson: Mikaela och min Roberth, hihi sötaste bilden! Har ni någonsin sett en så engagerad stjärngosse? ;)

Töta..


PluggPluggPlugg

Akvamarin

Bild på mitt fina halsband, farmors konfirmationshalsband som jag trodde att jag hade tappat bort men Nejdå, hittade det bland mina gömmor=) Bilden är inte så tydlig men det är en akvamarin infattad i silver eller liknande, 63 år gammalt =) Går lite längre ner också, det har jag letat efter, Tack Farmor=)

Jaha, dagens aktiviteter? Har pluggat, kört lite teori-test på datorn, börjar lugna mig lite men tror inte jag klarar provet=( Men men, nu har alla sagt åt mig att ta det lugnt och att man får göra om det ( Tack Elena=)
Var en sväng på stan och Ikano med mamma och pappa för att hitta ett par stövlar till mig, men nej, jag hittade inga bra! Vill ha ett par man kan ha till kjol men även stoppa in jeans i också, vilket leder till att jag måste införskaffa stuprör, cheap monday tipsar alla om, värt ett försök?

Imorgon ska jag återigen plugga, återhämta mig ( jäkla kroniska förkylningen) samt ha FRELCH kväll med Lotta och Elena, myyyyyyyyyys!!!! Länge sedan jag såg min tös Elena så henne har jag längtat efter!=) O att träffa Lottis är alltid en bonus hihi

Nu är det INTE så långt kvar tills vi åker till IDRE, den 22 Januari närmare bestämt, men redan den 20 åker jag till Stenungsund=) 80års kalas väntar den 21, Roberths mormor fyller år!
På söndagen åker vi alltså till Idre, åh vad kul det ska bli att få åka skidor igen, wiho! Har ju världens bästa instruktör! Åh vad jag läääängtar!!!

Jag tycker att intro låten till Baywatch är bra!

Barnsligt kul på studsmatta med Mikaääla sommar 05

Barnsligt kul på studsmatta med Mikaääla


Sooommar

Sooommar

Love my Heeellis! =)

Lite bilder med minnen =)

Underbar dag i somras med klassen innan studenten..

Vi drog kosen till Vidingsjö Motionscentrum...

MarineMask

 2006 har ankommit! Vad läskigt:S Men som alltid, det ska bli ett toppen år! Firade in det nya året i famnen hos min älskade, 1 år sedan vi träffades, häftigt. Avnjöt också en himmelskt god middag med god dryck. det började kittla i kroppen där och jag bubblade på om allt och alla inför släkten=) Jaja, kul var det iallafall, helt perfekt!
Har varit och lämnat av Roberth nu, och han sitter o mumsar kaka nu tror jag hihi! Själv sitter jag helt förstelnad i en Marine Mask från Aloe Vera Forever Living, fick 3 härliga produkter av Morfar och Ann igår, mycket tacksam!

Har skaffat mig årets första förkylning, redan! Kul att börja nya året som förkyld haha..menmen, jag börjar bli van, sedan jag började jobba på dagiset har jag varit konstant förkyld!

Nu stramar det ordentligt i ansiktet här men det är ganska kul =)

Gott nytt 2006!

RSS 2.0