Kia Ora

söta!

Varit på kvälls-prolle med dessa underbara töser, Elena och Charlotta! De 2/3 av FRELCH (vilket alltså är de två första bokstäverna i våra förnamn hihi, vi var för smarta där i 3an på marknadsföringlektionen!)

Saknar vårt ekonomiplugg/markn. fö. plugg inför proven vi inte ville ha alls! Men det gick ju oftast ganska fint tack vare vårt effektiva sätt att arbeta! Haha..oslagbart tjejor! Tysta rummet blev en stor räddning när vi insåg att det var 20 minuter kvar till stort Företagsekonomiprov och vi hade då bara läst Elle, varandras kalendrar, snackat om helgen som var, skvallrat om allt och alla och helt glömt bort kalkyler, bokföring och sådant tjafs! Men hur kul är det när läraren bara tjatar om samma saker heela tiden, osäkert rycker i sin tröja och får spasmiska skrattanfall, nej tacka vet jag bänkgruppen längst bak i mitten av sal 109, som bestod av mig själv, Lottis, Elena, Anna och Dennis, vi visste vad vi kunde och behövde inte räkna ut budgeten för femhundraelva företag!  Okey, vi kanske inte fattade allting men det ska jag säga er, jag visste precis vad Elenas dejt i helgen hette, vem Anna skulle fika med på Torsdagen och att Lotta skulle ha släktträff samt ta blodprov på Måndagen! Det ni, kalendrar är en världsuppfinning och kunskapen man får går ej att betygsätta!   
Och så allt annat: Dansken som snubblar på sig själv, Mr. Kock som kommer när vi andra slutar, Jacob som skrattade så roligt, mannen som alltid saknade lite tyg precis vid byxlinningen, (okey, kanske inte saknar det som jääättemycket)de 500 redovisningarna, vårt klagande på hur tråkiga lektionerna var ibland men ändåå....SAKNAR DET! Undrar smått om vi fick Dansken att fatta att Göteborgs skärgård inte ligger i Stockholm..hmm jaa, knivigt det där;)



Elena; ditt uttryck om MÄN var oslagbart:
"jag bestämmer vart skåpet ska stå och är inte han nöjd med inredningen så får han vandra vidare till något annat rum" :)


(( Psst, Kia Ora betyder "hej" på maori, bara så ni vet ))



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0