Hemma efter andra vändan :)

***
 
Hej alla! Igårkväll kom jag&Emil hem från Fjällbacka, något motvilligt... men ändå! Vi har haft det jättehärligt; solat, seglat, myst, hängt med alla fina & haft myskvällar med familjen!  I mitten av september blir nog nästa gång jag är på västkustlig mark, då tar vi med oss Adde & Johanna! Ska bli sååå roligt, hoppas kunna gå ut med båten då med!
Emil jobbar idag och åker tillbaka till Fjb i natt, haha. Han har spelning imorgon och far som en vante fram och tillbaka nu mellan jobb här och jobb i Fjb, min stjärna:) 
Idag ska jag åka till min fina Angelina i Malmö; det är tokigt varmt här så jag tar med bikinin! Ha en härlig dag♥

Emil&jag

***
Igår kom jag hem efter underbara dagar på västkusten ♥ Nu har jag jobbat dygn och skall jobba tors och fre också & sen åker jag tillbaka till min skrutt faktiskt :) Kändes sååå tråkigt att lämna Fjällbacka igår morse så så kan vi inte ha det! Fredag kväll sitter jag på tåget igen och sedan kommer jag och Emil tillbaka på tisdag kväll för lite jobb innan vi åker till Idö!!!
Tycker om min mysiga sommar :) 
Puss!

Hagedornhagen

Hagedornhagen Plansch Fjäril - 12065S6
Hagedornhagen Plansch Fjäril - 12065S7
Påväg hem till oss, nya tavlor!

Glossy glossy..

***
Jobbar, jobbar, jobbar! Njuter, njuter, njuter! Igår -badpremiär! Åkte ut till Råå där min morbror med familj är nu, så mysigt! Hos oss var det tokvarmt medan det regnade sjukt mycket i många delar av landet?
Bilden över, Glossybox, så bra! Älskar att få hem prellisenter på posten, haha. Denna gång fick jag bl.a. OddMolly solskydd, maroccan oil, läppglans, hårstyling m.m... Hur bra idé?! Testa vet ja:) Bara boxen är ju supersöt...hihi.  
www.glossybox.se
 

Angelina & Elin!

***
Med dessa fina tillbringade jag gårdagen i Malmö med shopping, lunch, fika & mys! Kom hem med en skjorta, en förvaringsbox (Elin "samlar" på bungalows boxar, så fina!), en Lisbeth Dahl ram & ett skärp :) Lovely day!!!
Idag började jag & Olivia med en morgonprommis, köpte frukt och sedan har jag avverkat tvätten samt fått några soltimmar. Skall hoppa in i duschen nu och göra mig iordning för att åka till Lund till Elin för att njuta av dagen, träna och bli kvar över natten för att åka direkt till jobb imon!
Solen skiner i Skåne!

Pop-phone!

Haha, ja denna telefon är jag nu stolt ägare till! Jag fick en hotpink pop-phone av sötnötterna Ellen&Tomas i helgen, den är fantastiskt skön att prata i! Man kopplar den till sin vanliga smartphone and off u talk.. :) 
Ellen hade köpt den till mig i b-daypresent när hon såg en bild framför sig av mig när jag var ute och svirade och helt plötsligt skulle ta upp denna telefon, haha... ja, varför inte?!
 

De senaste dagarna...

...har jag leeeeeeevt!! Har haft så roliga dagar på jobb, varit på afterwork i Kristianstad, myst på Hampan med Adde&Johanna och smitt planer, åkt på härliga roadtrips med prinsen & varit på det f i n a s t e av bröllop i Göteborg, Emils kusin Henrik gifte sig med sin Amanda ♥ 
***
-
Så väldigt fint!
 

RSS 2.0