De finaste av vänner!

***
I söndags hade vi grillmiddag med "Luddecka" (Ludde + Rebecka, hihi) & det var så mysigt, buhu tanken på att Ni inte ska vara här hos oss i sommar plååååååågar mig! Dock ska detta par göra något sjukt roligt, de ska tillbringa sommaren i Frankrike och jobba på olika ekologiska gårdar och typ ha den mest romantiska sommaren någonsin?! Så, jag tycker att vi alla läser deras gemensamma blogg i sommar: http://unkilometreapied.tumblr.com/
-
Puss!

Bästa!!!!

***
Bästa Loreen vaaann!! Absolut bästa låten, wiiiee!
Fy vad roooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooligt!!!!

Fina dag!

Idag har varit en lång, solig & härlig dag! Började morgonen med att lämna in min c-uppsats & hann med en "dagens goda gärning" innan jag tutade hemåt igen, då var klockan inte ens åtta och det var tokigt varmt. Några minuter senare mötte jag upp Olivia utanför lägenheten och vi tog en låååång morgonprommis längs med havet (ja, ibland älskar jag denna stad!) och sedan bjöd snälla Olivia på islatte på EH innan vi gick hem till henne för vattenpåfyllning, melon & massa mysprat! Sedan gick jag tillbaka till skolan efter lunch för att få ut opponeringsschema och andras uppsatser. Detta följdes av mat på Mezo med Emil innan vi shoppade lite åt honom, tog en frozen yoghurt och njööööt av solen i norra hamn!!
Nu har vi precis ätit sill & potatis (Emils choice today;)) och har Jakob här på besök!
Jag gillar min dag!
***
***
Islatte var en grej för mej!

Final!

***
Imorgon lämnas min c-uppsats in, en haaaappy Frida har längtat efter denna stund!
Nu ska jag äta jordgubbar & titta på dop, herregud så söt prinsessan Estelle är ♥

Mammas födelsedag!!!

***
Grattis på 51årsdagen fina fina mamma!!!
Vi ska snart gå iväg mot stan & äta brunch på Helsing för att fira mamma!

La france

Nu är min mamma & pappa påväg ned till mammas vinrad i Frankrike :) Mammi fick det av oss när hon fyllde 50 förra året och nu skall de bo på en fransk vingård och ha det mysigt i en vecka. De bilar ner och stannade hos oss i helgen innan de skulle ta färjorna igår morse. Mina föräldrar firar 25 år som gifta i år och mamma fyller 51 år på söndag så de har mycket att fira ♥ I helgen som kommer stannar de också hos oss och vi ska äta brunch på Helsing innan de åker hem till Linköping, till ett nyrenoverat hem!
***

Helg!

***
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelg!

Sommar på Idö

***
Minnen från sommaren 2011, första sommaren på vackra Idö. Jag längtar tills jag får åka ut!

Värmen

Vi har alla älskat värmen som varit i några dagar, rena sommaren! Tydligen ska det bli lite gråare väder snart, t o m snö i vissa städer (!). MEN, se det som positivt för alla pollenallergiker, lider sååååå med dem, de senaste dagarna har jag sett Emil och Olivia bli nästintill galna på sitt kliande och nysande! SÅ, väck med lite pollen!
Såhär har det sett ut hos oss de senaste dagarna :)
***

RSS 2.0