Inception


Precis hemkommen från mysig bio med Emilponken, vi har sett Inception, grym film.. Häftig som få, snyggt gjort to say the least, lämnade oss med tankar i biostolen.. wow är ett bra ord!

Haft en ganska produktiv gällande nedpackning av lägenhet och kläder idag.. Nedpackning av lägenhet innebär mer eller mindre bort med alla personliga saker och kläder och det är dessa gånger man slås av att man är en tjej.. en tjej med mycket kläder.. Emil verkar ha det mycket lättare?! Iochförsig har han redan tagit med sina 6-7 gitarrer till Fjällbacka för förvaring tills vi kommer åter & det är ju merparten av honom=)

Imon är det skooooola, det ska även bokas hostel och jag ska äta kanelbullar med Tiff & Liamgosingen <3

Vi hade världens mysigaste helg, kunde inte varit annat än magisk och det var den!
Underbara släkt!








Haket

Emil & jag har haft en mysis-dag idag, vi gick till fina affären och köpte en..ja "ljusinstallation" som vi såg i våras och älskade den men den var ganska dyr så vi väntade.. men nu kunde vi inte vänta längre och vi använde oss av presentkortet vi fick av byggIng-killarna på vår inflyttningsfest & då blev det inte lika dyrt i slutändan =) Det är en rätt hög kromad ställning med en stooor glas-cylinder i. Vi har ställt ett stort vitt blockljus i och fyllt lite med havs-sten, älskar den!
Nu saknas en TV här i vår lägenhet, vi har verkligen börjat inse att en rätt stor platt-TV skulle vara snyggt, vi ska börja kika ordentligt när vi kommer hem i januari!
Vi strosade runt lite till på stan, tittade in på Bohaget och sedan åt vi lunch nere i Norra hamn ♥
Nu har Emil gått ner till Knutan för att hämta Petter som ska vara hos oss några dagar! Vi ska gå till Haket och äta middag ikväll, sen kommer Jojjo över, wihooo -  blir soft med lite vin, cider och snacks!
Imon ska jag träffa Tiiiiff, längtar längtar längtar,  på kvällen kör vi förfestis hos oss innan vi ger oss ut i den skånska natten, ska bli så himla roligt!!

Heeej Helsingborg!

Heeeeeeeeemma!!

Känns toppen att vara tillbaka i Helsingborg, saknat lägenheten, staden och vännerna! Igår hade vi en kalasdag på Liseberg med Anna&Niklas. Som små barn sprang vi runt runt och fick adrenalinkickar av allt, barnsligt roligt!
Kramp i magen efter allt skrattade..!

Idag fick jag upp Emil skapligt tidigt för att spika och borra, (nya saker till lägenheten, bort med det fula..hihi) & sedan stack vi ner till stan och åt lunch med Tone&Telly, på goda Mezo, mmm!
Hann med en liten tur på stan oxå, fann höstens/vinterns/Kanadas halsduk...lovely!

Ikväll blir det tjejmiddag hos Lojs med Malle & Tonne, så kuuuul att träffa alla igen, längtat som en tok!

Bäst att fixa bort väskor, Emil kör man-häng med de sina ikväll ;)


Mysiga dagar


Har det så braaaa over here, utflykter, skog, vatten, båt, böcker, mys, puss, kram, skratt, film, gos, kanada, vänner, vin, härligheter, prommisar, Valle, lovely life.



Tritons sista spelning!





Stinisen & Fridisen <3


Kap Verde

I april åker vi till Kap Verde, tjohej!

Mamma fyller 50 nästa år & det ska vi fira allihop där nere (då kan vi ju även fira det faktum att hon ser ut att fylla 35!!). Mamma ringde igår och överraskade oss med att bokningen var gjord&klar och i början av april åker vi alla; mamma, pappa, brorsan, Malin, jag och Emil, ner för en vecka in paradise <3

Det ska bli såååå himla kul & vi har bara hört gott om Kap Verde & resorten vi ska bo på =) Med alla oss 6 i familjen kan det ju inte bli annat än världens bästa resa?!

Jippi!

E-legitimation

Är det något jag är väldigt duktig på är det att glömma bort koden till min e-leg. Jag har numera 3 st i omlopp... Varje gång det är dags för csn-frågor vill de att jag loggar in med denna och varje gång har jag en ny... hopplöst!

Nu har vi ätit räkor här hemma, plattat hår och gjort det sista i projekt: packa väskan. Imon åker jag ääääntligen till Emil, blir en vecka i Fjällbacka innan vi far hemmåt mot vår saknade lägenhet och våra saknade vänner i Helsingborg.. det blir några stressiga dagar men roliga som få tror jag!

Allt är verkligen inte klart för Kanada men det löser sig, i nuläget har jag inte panik iallafall... alltid nåt?
Men men, nu säger jag hejdå till Linköping, tack för underbara fina veckor hemma, vi ses nästa år ♥

Arkösund




Jag har alternerat mellan dessa två positioner denna båt-weekend med mamma och pappa :)



Vi låg över i Arkösund men istället för att grilla i båten bestämde vi oss för att gå upp till hotellet och äta, hur himla gott som helst, gott vin och en härlig kväll med vacker solnedgång!

Blev en hejdundrans lyxfrukost på samma ställe innan vi for ut på havet imorse, mm!




Nu gungar det rejält i kropp & knopp..haha.


Smoothie


Mmm, står & sörplar superfräsch fruktsmoothie i butiken..
 Jag & Emil fick en mängd sommar-rabatter från vårt elbolag, gotta love Öresundskraft, och en av dem var "2 för 1 smoothie eller frappe" på Waynes.. Så jag tog två smoothies till mig själv! =)

Gottiis!!


Last day of work.


Sommarens sista arbetsdag idag & det är mitt inhopp på JUVA!!
Innan jag öppnade butiken idag var jag uppe hos Henefalks och bjöd på fika, som vi alla gör när något speciellt vankas, och det var mitt adjö idag!

Igår fick jag se Johan & Malins nya lägenhet, de har flyttat till norra vasastan och deras lägenhet var såå fin, ljus, fräsch och öppen, där tror jag de kommer trivas ypperligt! Medan pappa och Johan spikade och skruvade sprang jag runt och kelade med Wille, deras katt, så sööööt!!
På kvällen var det middag hemma hos oss, med Malin, Johan, Malins päron och lillasyster Fanny, mysimys :)

Nu har jag bara några få dagar kvar i Linköping detta år, waah!

Imon ska vi åka ut med båten, ä n t l i g e n kan jag följa med!


Songbird


Världens vackraste låt och min älsklings-topp-favorit-låt-någonsin finns inte med på Spotify längre... =(

Eva Cassidy - Songbird

Luffarslöjd

 

Mamma & jag tog en prommis ut till Ullstämma i förmiddags med ett planerat stopp på Salbergsgården, otroligt mysig liten gård med en bod full av vackra ting.. Jag fick hålla tillbaka lite men kom hem med detta, ett grytunderlägg, ganska stort faktiskt, i luffarslöjd. Mamma har ett o jag blev så glad att de fanns kvar så jag norpade mig eget, även om Emil nog tycker att jag är lite knäpp som handlar till en lägenhet vi inte kommer vara i förräns i februari nästa år hihi =)

Den kommer vara så fin när vi kommer hem...

 

Sedan åkte vi ned till stan, in på JUVA och jag fick med mig ett vit topp med lite små pärlor och ett linne med spetsfjärilar. Jag jobbar extra på måndag så kom in till mej på JUVA!!

Nu ligger jag i soffan här uppe & har datorn i knäet, det finns ost, "chex" och vindruvor där nere, får gå ner och sno åt mej lite tror jag...


 


CountryHouse



TACK snälla snälla Anna för att du kunde köpa denna till mig!!


Cath Kidston passport holder




Har ni SETT så fint jag reser :)


Lyckorus!

Hej alla fredags-glada!
 Idag kör jag min sista arbetsdag hos Tandl. Henefalk. I hela 6 år har jag knegat extra, sommarjobbat och till och från varit heltidsanställd, men nu är det slut, jag lämnar över stafettpinnen helt och önskar lycka till, underbart gäng här uppe och roligt har vi alltid haft! End to an era hihi =)



Igår blev det en glass efter jobbet med goingarna här uppe på kliniken, sen lite shopping hos moster, ballaste toppen och finaste sjalen, sen hemmåt, vända, tillbaka till stan för en kvällsdejt med Emma och Matilda, vi skrattade ikapp och hade världens bästa kväll! Känner alltid ett lyckorus efter sådana här "dejter", vi hoppas få till en dag/kväll till innan vi far iväg, hoppashoppashoppas!


Som sagt, friday it is, lovely, jag ska hoppa in och jobba 2 timmar på JUVA innan jag ska klippa mig, tjoho inte en dag för sent!


Lite smått här och där.



 


När vi kommer hem från Toronto nästa år ska jag sätta igång ordentligt..



Waka waka

 

Japp, 4 steg i danskombinationen .. och jag gör fel.

Haha.



RSS 2.0