backyard babies

Konsert med Jojjo, Ida & TJ!- BACKYARD BABIES!!

Ska bli sjukt kul... har lyssnat igenom allt jag skulle haha.... riktigt pepp!
Nu dricker vi öl i jojjos lägenhet och snart bär det av, vi ska köa ett jävla bra tag...jojjo är min rockguru...!
Så , ikväll ska hon träffa sin framtida man... keep your fingers crossed att han ser henne.... (Dregen)

Jag har för övrigt virus på en dator och en kaputt dator...2 datorer utan nät.... riktigt roligt...nej?


Sent nattaplugg...

...dock självvalt...av någon outgrundlig andledning.... ska sitta och försöka pränta in 2 texter som ligger till grund för vårt reflektionsmöte upcoming Friday... vi kommer ha dessa ref möten varannan fredag, då vi ska diskutera och reflektera över texter av olika slag- skriva en text på ca 1000 ord och läsa samtliga i vår grupp ( 10 st) och föra häftiga diskussioner kring detta =)
 
Läsa gammelsvenska sent en måndagskväll var kanske inte mitt bästa drag men tänkte få ner ca 200-250 ord... kanske? Nää, way to tired...Den ska vara klar senast Onsdag e.m men imorrn får jag finbesök så då ska allt vara klart! Dessutom kör vi en mysdag i Rya på Torsdag så vill inte tänka på skola då... !

Varit nere hos Jojjo ikväll med Sara och kollat en creepy dokumentär men samtidigt väldigt bra .... trädmannen!
Fruktansvärt öde...

Träning idag & imorgon, lurat med Jojjo till Nautilus nu- vi börjar bli ett gaaang- ska simma imon tänkte jag!
OCH helgen blir riktigt fin- ska hem till WickyWiktor på Fredag då han fyller år...jippi!
På Lördag ska vi på konsert...!!  Backyard Babies spelar på Tivoli, har fått ett usb-minne fullt av musik av BB och nu e jag riktigt pepp=) Jag, Jojjo, Tiff & ? , en biljett är till försäljning då Emil åker hem på sin fars 50årskalas i Fjällbacka! (buhuu)

Nää om man skulle försöka läsa lite då och sen sooova....Natti

Tidig morgon

God morgon alla raringarna små! Pigg som en lärka är jag idag, trots rätt sen nattatid igår, turade med våra nollor fram och tillbaka några svängar tills ögonen stod i kors på alla oss faddrar! Men kul var det och öl blev det!

Vissa har inte lyckats ta sig upp ur sängen än, men snart bär det iväg till skolan- att börja åtta för oss är som att gå upp mitt i natten, vi är inte vana vid denna tortyr! Vi lyssnar på Barry White här i lägenheten, "you´re my first, the last, my everything" - ..."himla go sång" var anledningen ;)

Får i mig c-vitamin och keso just nu.. ska ha lite genomgångar idag hur vi skriver våra reflektionsuppgifter, sedan blir det stadsvandring med nollorna 14.30 och efter det blir det hem och plugga, samt köpa böcker!

NU ska jag hoppa i sängen tills människan går upp!
Ha en tjusig dag, puss!


Love this one... musik-krigarna, stor & liten, haha...  Jojjo & Emil



Wouldn´t change a thing


Här har vi de otroligt stora brallorna.. haha såg så mycket roligare ut på riktigt...man försvinner i dem, då har jag ändå mina rätt baggy mysbrallor under haha...de åker ner så fort man rör sig!



Träffade några av nollorna igår, hur trevliga som helst, blev en riktigt kul kväll på Tivoli med middag hos Lojsan innan!
Ikväll blir det lite filmis med tjejerna, imon börjar T2 och nolleveckan börjar på riktigt, ska bli en riktig kanonvecka!!
Måste köpa alla nya böcker... gaah ligger lite efter där, bävar inför hur mycket pengar som kommer gå...hualigen!

Tappade mitt favoritarmband i golvet igår..=( Leopardfärgat stelt träarmband från Grekland! Så nu har jag en liten hög med alla smycken som är trasiga haha...

Här försöker Emil laga mitt halsband som en tjej fastnade i på ett dansställe så det slets av, min fina berlock jag fick av tjejerna innan jag åkte till USA, men det va alldeles för pilligt så jag ska nog lämna in allt jag förstört så jag kan börja använda det igen .... !


Ut å svänga...

Underbar dag med Tiff&Jojjo som började med morgonprommis i P-skogen med en lätt negativ Jojjelina haha...

Tiff försöker få Johanna att tänka positivt då hon var lite smått cranky to begin with..

T: Heeelt underbart med solen, när det lyser i ögonen, eller hur Johanna?"
J: Jag tycker det är väldigt irriterande faktiskt.......................!"

HAHA


Tog en shoppingtur på stanen lite senare, de tre skinnpajerna med likadana påsar, måste sett löjligt ut=) Men mys var det och thaimaten var sååå god! 
Har även ringt runt till alla mina n0ll0r, supertrevliga och söta tjejer... ska bli skitkul att träffa de små liven ( vissa är äldre än mej dock haha) Emil&Toffe är något så flashigt som nollningsgeneraler (haha) och de har planerat en hel massa roligt så nästa vecka blir toppen!

Nu ska jag försöka ge mej på att platta håret själv, fick en egen platt-tång i julklapp, ska även försöka koppla in en annan julklapp- nya eltandborsten!!

Sitter här med de största mysbrallorna ni kan tänka er... haha, kan ha dem som total beklädnad, den rätte ägaren lämnade dem här imorse eftersom det är mysdag imon, hela dagen- för ikväll ska vi ut!

Ska också försöka lära mej min nya Sony Ericsson (min förra stendog efter olyckan haha )- tack mamma&pappa ♥



Life is beautiful.


Action

Bloggen är lite halvdöd för tillfället...men det är inte mitt liv =) Det är i full gång....

Nu är jag tillbaka i skolan sedan fredags, grupparbetet blev skitbra å godkänt och tentan har vi fått åter, hemtentan jag skrev under lovet... sjukt nöjd, så himla glad att det gick så bra:D Alla var oroliga för den och alla räknade med kompletteringar men vi är för bra helt enkelt..!
Skitkul att träffa klassen igen och idag slutade termin 1, Swot-analyser och pärmåterblickar, samt "klotter"- meningslöst men ändock...
Träningen är igång igen också, känns ruskigt skönt- behövs efter jullovet, big time...
Nollningen börjar nästa vecka, har 5 tjejer i min faddergrupp, verkar söta&trevliga, ska ringa dem o hälsa välkommen hit till oss på Campus imon med de andra tjejerna!


Annars är allt jävligt skitbra om jag får uttrycka mej så... å det gör jag!

Last day

Sista kvällen i Linköping! Idag har jag ääääntligen klippt mej... frisören lät lockarna falla... Men jag är nöjd, kan verkligen ge creds till Hairstyle, väldigt bra frisörer, supertrevliga... underbar huvudmassage också!=)
Tog en fika i Matildas nya lägenhet, sååå fin, stor, ljus och öppen! Hon lovade att komma ner till Helsingborgen snart, she better...
Linnéa&Karin kom hit sen i eftermiddags, så nu har jag sagt hejdå till mina söta flickor..blir det påsk vi alla samlas nästa gång?  Det kommer gå ruskigt fort dit..
..å alla är välkomna ner till mej!

Måste packa klart allting, imorgon åker jag tillbaka till Skåneland och det står visst någon på stationen och väntar på mej!



Jag är jätte längtig.

K L A R



KLAR med hemtentan, sitter som alla andra nu kvällen innan inlämning och kollar igenom allt haha
Sjukt skönt!!
Världens finaste Tiff lämnar in min imorgon också och jag är evigt tacksam, love!

NU ska jag njuta av mina sista dagar i Linkan...!

2009


Nyårsafton var helt underbart lyckat, hoppas att ni hade minst lika kul som vi hade!






RSS 2.0