Bodypump

Gästade Nautilus igår, gick på ett bodypump-pass med Åsa. Ledaren hette Jeffrey och var riktigt bra. Frågade om mitt vänster knä som gör ont vid utfall, men med några justeringar kändes det inte alls, har bara gjort fel, vilket jag anat! Passet var kul, joobbigt, men kul, aldrig kört med skivstång förut! Creds till mamma som kör det varje vecka, vill också ha kort där!
Liiite träningsverk idag bara, trodde att jag skulle behöva sjukskriva mig men så blev inte fallet, positivt överraskad över den lilla värk jag hade, bra! :D
Efter jobbet mötte jag Lotta och vi gick hem, GICK. Kunde knappt röra benen när vi närmade oss hemmatrakterna, av kylan! Ansiktet frös fast också kändes det som! Men skönt med walken!!

Imorgon blir det belöning, massage på Kiropraktorhuset, hoppas de yrkar på återbesök=) Ska bli riktigt skönt och avkopplande, kommer säkert somna men jag lääängtar! 16.00 kopplar jag bort allt:)

Lön idag, nice!


Avsked

Igår sa jag hejdå till Lina, åh, kommer sakna henne så det skriker om det!!!! Fick äntligen en total uppdatering om henne och M, herregud så söta de är, perfekt lovestory, I love!
På Tisdag flyger hon och Ida, åh vad kul de kommer ha =)

Fick också livstecken från min älskling, blev orolig där ett tag men han mådde bra och saknade mig så det var all good :D Bara 9 dgr kvar...typ! Sedan åker jag dit så fort jag bara kan!

Idag ska vi till IKEA och köpa nya säng-tillbehör, hatar mina kuddar, vill ha hårda o mina är inte bra! Sedan ska vi se vad vi mer kan hitta på stora IKEA/Ikano, alltid något=) Fick presentkort när jag fyllde 20 på IKEA så det känns bra att ta lite småsaker där tycker jag.

Lyssnar på en gammal skiva jag hittade, med en lugn country kärlekslåt, hihi, söt låt:)

Säg det med en sång


Are you male or female: Dark eyed Molly
Describe yourself: Honeysuckle Rose
How do some people feel about you: Fine And Mellow
How do you feel about yourself: Wayfaring stranger
Describe your boyfriend: Drowning in the sea of love
Describe where you want to be: Way beyond the blue
Describe what you want to be: Who knows where the time goes
Describe what you want: Songbird
Describe how you live: Cheek To Cheek
Describe how you love: Hallelujah, i love him so
Share a few words of wisdom: It don't mean a thing (if it ain't got that swing)



Beskriv med hjälp av en låt från en speciell grupp/artist.. sött och fint tycker jag. Jag valde min favorit, Eva Cassidy

På G

Hallå änna!
Trist väder, I say!
Nu har jag ätit i heeeela min ensamhet, snacka om övergiven! Varma koppen o brie ( eh, byxorna var det va Frida?) men det ska jag väl kunna kompensera lite nu iallafall, ska precis snart ringa Lotten o kolla hur långt hon kommit i sin pysslande med Afrika bilderna, vi ska ut o vandra!
Har även för femtioelfte gången blivit tillfrågad av Malin om jag vill med till Flamman imorgon, ska kolla med Lotta och isf. fall kanske Muuuuuu vinner denna gång (inte det att jag inte velat, bara inte passat bra) Bra att du inte tröttnat på att fråga... hihi

Puss & Kram !


loooove

Truly Madly Deeply

Love the lyrics.. Mmmm, den nya versionen med Cascada är min bästa för tillfället, låten är/har alltid varit/kommer alltid vara en favorit..ursprungligen med Savage Garden.

I går åkte Rob hem, blä. I bland blir jag så sur på mig själv, väldigt arg på mig själv, och stackars älsklingen får stå ut med både det ena och det andra=( Störd är jag, men jag är så kär i honom så jag hoppas det överväger! Kul hade vi mellan utbrotten från min sida iallafall hehe, hängde med Daniel, R´s kompis sedan de var 2-3 år och jag var för 2a gången på HG i Ryd, det var skoj men jag var trött, o skulle dessutom köra hem. I bilen tog R på sig pappas fuuula keps han har i bakfönstret bara för att jävlas, främst med mig- då kontrar jag och sätter min rosa fluffiga rattmuff på ratten när jag vet att han har brått i väg till jobb eller likn. och inte orkar ta bort den=) Den är söt, det står "right" och "left" på den, love it! T o m Roberth tyckte det var skönt att köra med den!

Letade bilder förut i mina arkiv och hittade lite fina, ett på mig i somras då jag blev helt kär i en surf-häst när Linnéa och jag var ute hos hästen hon rider. Visar kortet för er som inte tror jag vet vad en häst är :P

: )



Haha, vad pluttiga bilderna blev..=)

Jajaaa, nu är det La Redoute beställning som gäller samt brie!

Snow´n´rain

NU snöar det, istället för 24 december, det ska då alltid vara något that bugs you!! Känner mig snuvad på konfekten (alltså: på julen då snön eg. skulle varit här) Vi vill inte alls ta bort julpyntet och vår fina gran, ska vi göra en christmas part two?

piggga
Såhär jääääättepigga var jag och Rob 07.00 julaftonsmorgon, men upp skulle vi, traditionsenligt, förståår inte hur mamma kan vara hur pigg och fräsch som helst den tiden på morgonen, men det kan hon!

glaad

Såhär glaaaaaaad blev jag när jag fick min Pretty Women Julia Roberts morgonrock!! I looove it! R är lika glad han för han får ta hand om mina kartonger! =)

"bara en påminnelse"

Plingadet från mobilen, som jag nämnde i förra inlägget för typ 2 minuter sedan, - ja, skitkul, lillebror som skickade en påminnelse om att jag ska stå givakt med bilen vid hospitalstorget 23.35.

Yippey, I´m just toooo nice


Underbara älskade

Precis hemkommen från sista bion med Matilda innan de åker! Vi såg "underbara älskade" SE den, och ta med näsdukar! På Fre sticker hon o Hedvig iväg på deras resa och detta var vår sista chans att ses! Åh, de kommer att ha det så bra men jag kommer allt sakna henne! Vi sa helt enkelt  " vi ses i resedagboken" där jag lovat att uppdatera henne om hemma-läget =)

Festen i Lördags visade sig bli ett äventyr! Jag hämtade upp Lotta och körde sedan ut för att hämta David och Eskil och sedan bar det av. Nej, vi hittade inte dit vi skulle, som många nog kunde gissat sig till med det lokalsinne och geografiska sinne jag äger...inte. Resenärerna i baksätet, tjaa, bättre hjälp kunde vi ha fått :P Det blev iaf riktigt kul även om Lotta, vägvisaren, och tjejen som hade lokalen och skulle förklara vägen, missförstod varandra hela tiden men nu har vi sett en stor del av Malmslätt, visserligen i totalt mörker men ändå! =)
Väl framme hade vi skoj och det var mycket nytt folk och kul att prata med dem man sällan träffar! Runt 12 skjutsade vi hem David som vägrade gå ut (totalvägrade) och åkte vidare in mot stan för att hitta parkering. Vi ställde oss vid Katedral för Matilda kunde inte förklara vart vi skulle ställa bilen på hennes egentliga parkering haha.. I stan fick Lotta och jag en chans att gå ut men det blev inte så sedan :) Vi gick en sväng i stan och det hela slutade med att vi bestämde oss för att köra hem, då hade vi dessutom två extra i bilen, Esses lillebror Pelle med kompis så ut i Hjulsbro med kompisen och sedan hem med lill-glinet :D Eftersom det var röd dag var det många som missuppfattade busstiderna och stod virriga i stan och då kom räddaren i nöden och körde alla dit de ville...typ. Somnade gooott den natten efter ihärdigt bilkörande!

Söndagen blev desto lugnare. Mamma och jag passade på att gå och hyra filmer när Johan spelade match och pappa var med. Vi såg Rika vänner, se inte den, och Transamerica, se den!! Deegade och jäste men vi fick 2 hyffsat snabba promenader för att uppväga stillasittandet!

I helgen kommer kärleken själv och det gör mig alldeles go i kroppen! Vi får se vart planerna bär, eller om det bara blir pussas och kramas med jordens finaste, vilket jag helt klart nöjer mig med=)

Nu plingade det till i mobilen och jag är nyyyfiken!

Händelsrikt

Here I am again!

Träffade Esse o hennes Bob i Tisdags, riktigt skoj blev det- Bob hade humor hehe..Riktigt gott att träffa Hellan igen!! Även lotten var med så det blev en riktigt nice fika men för lite tid med Esse, skickade ett saknande mail till henne igår, men snart är det påsk ( om jag inte hinner till England före såklart=)  Bob tyckte om Sverige och sa som alla andra " its very clean"  :)

Igår började jag jobba igen, kändes bra, kul var det också! Det går så fort, gick lika fort idag! Snart ska jag och pappa iväg på hockey, håll tummarna för vårt LHC! Fick ett sms av  Lotta om jag ville komma till Platå ikväll, Sanna skulle också med, och det skulle vara jättekul men tror det blir för sent efter matchen och jag kommer inte orka upp imorgon=( Hoppas jag får tag i henne och bestämmer ett annat datum!!! Saknar Sanna också!

Fick även ett annat roligt sms idag- av Matilda- som bjöd på fest! Hon och Hedvig ger sig ju snart ut på sin resa så det ska bli hejdå-fest i Malmslätt på lördag, ska bli riktigt skoj med fest ( fan att mitt linne är försenat!!!) men samtidigt vemodigt att säga hejdå! Hoppas att jag o Matilda kommer iväg på 1 sista bio nästa vecka, får inte tag på henne heller denna afton, tror hon jobbar, ska försöka igen ikväll!

Nu ska jag göra mig iordning inför matchen! Pappa har helt sonika varit och köpt en plasmaTV tillsammans med lillebror, utan att säga något till mig o mamma =) Men det var en trevlig överraskning, kanske slipper mina glasögon, verkar som att jag ser de flesta textremsor utan problem- gött!

Pling!

2 0 0 7

Hade en underbar fantastisk klockren kväll igår med jättegod mat och min underbara älskling! DET är allt jag behöver säga, resten håller vi för oss själva faktiskt!

Nytt år, helt nya tag, tänka tänka, planera!
Nyårslöften har jag, håller?
- Sluta pressa mig själv
- Inte överanalysera
- Njuta
- Komma i de där jäääkla Acne-jeansen i strl 28, liite kvar bara! Skitlarvigt men sporre, jag var nära!:) 
 
 Både pojkvän o jag köpte nya CheapMonday jeans i helgen ( 28:or men de kanske var stora i strl ;) Jag gillade dem! Hoppas de töjer sig som jag vill, o med rätt slitningar och så!

NU är jag hemma igen iallafall, sitter i min lovely morgonrock och har gjort fint i smyckeskrinet jag fick, så nu kastade jag alla fula burkar/askar man får med, sparade bara de fina från typ DeWitt o påsarna från KumKum.

Ännu ett nyårslöfte- INTE sitta mycket vid datorn, blä, tror jag blir grå i ansiktet av den snart, svammel?
Tjing!

RSS 2.0