Året som var

Mitt 2008 var ett känslostormigt omvälvande år, nu sitter jag här och är så otroligt glad över allt som hände och hur allt blivit, jag är otroligt tacksam, jag ler åt det mesta, jag har världens bästa vänner&familj, har haft ett otroligt år..fyllt med skratt&gråt och allt däremellan... Här är mitt 2008 i lite bilder, med vännerna


NYÅR 2007, firades med fest&middag ute hos Ida



JANUARI- Jag & Matilda körde spontana utgångar och äventyrade



FEBRUARI- Jag&Sanna åkte till Gotland, till Linnéahjärtat och myste!
Jag åkte till Jenny i Gävle, som jag saknat!




Känslostormar dominerade våren väldigt starkt; hjärtesnörp, förvirring, tårar, ilska men också insikt

MARS&APRIL- jobb,högskoleprovet bio, mys, tjejerna, fikor, äventyr

Uppsala med Linnéa- till Carl!


MAJ- kusten, vår, mammis födelsedag, båten lades i, grillningar vid Stångån, väärme, fester, kalas
underbara vänner ♥



JUNI- Jag fyllde 22, stor lyckad fest,ELIN kom hit,  kusin tog studenten i Västerås, midsommarfirande, mys med Lottis, uppcohned, båten, partykvällar
Tjejerna, mina underbara!



JUNI & JULI bodde jag och Linnea i stan, Konsitoriegatan var vår sommarlägenhet
Helt himlaunderbart, 2 intensiva månader med ALLT! Bästa någonsin.



Vi gick på MAMMA MIA! premiären och hamnade i Corren

Links, Karin, Matilda & Frills

UNDERBARA MÅNADER
Vi drack vin på uteserveringar, myste, dansade, skrattade, levde


Gävle- festande, mys, skratt&vin

Jenny & Karin    fest    Jag& Linnéa

JULI- Kreta med Lina!!! Bara vi, min äldsta vän, otrolig vecka, fylld av det mesta;)



AUGUSTI- fick antagningsbesked om att jag kommit in på socionomprogrammet på Campus Helsingborg/Lunds uni.
Lyckan var total!
Olle, Johan & Adrian hade kommit in på byggING- vi skulle flytta!!!


Njöt av den sista tiden innan vi alla skulle flytta....

SEPTEMBER- flytt!!

min skola

Hösten var enormt spännande, läsklig, lycklig, förväntningar...


OKTOBER- plugget fortsatte, det händer grejer precis hela tiden, mys, fest, skratt, tura, vänner
Älskar allt.




NOVEMBER- mamma & pappa på besök :) Villan, tokiga fester, timmarlånga fikor




DECEMBER - häftigaste månaden

Stockholm- till hjärtat-bästa
funderingar-knäppt-underbart-känsloförvirring-klarhet..
julmys-bakning-sune-köpenhamn-sång-fest-lucia-juldagar-sjukhus-film-mys


hemma-mys-jul-släkt-hjärtanen-telefon-sömn?-längtan-saknad-fjärilar




Jag har säkert missat en hel massa, men det här är bara en liten del av mitt år som varit
Att flytta till Skåneland har inneburit en jäkla massa för mej, det bästa någonsin, älskar det
Nu börjar 2009- det kommer oundvikligen börja på det bästa möjliga sättet, ska fira in nyåret med Karin, Charlotta, Susanna & Sylvia. Vi ska äta god mat och dricka bubbel, kolla fyrverkerierna på altanen och spåna om det nya året- cant´wait!
Tjejerna ska sova kvar och vi ska bara mysamysa och låta 2009 börja!
Mitt 2009 hoppas jag en hel del på...


 GOTT NYTT ÅR!!!





Jobbet

Sitter på jobbet med en plackers i munnen, rena tänder is da shit... =) Det är sjukt kul att jobba faktiskt, dagarna flyger iväg! Igår tog jag & Lotta en låååång kvällspromenix, ordentligt påbylsade och mys var det!
Avslutade sedan kvällen på bästa möjliga vis, som mina kvällar brukar sluta nu för tia´!

Ikväll ska jag & pappa på hockey, får sitta inklämd mellan pappa och hans kompis, ingen av dem är ju direkt små människor, och de hejjar&skriker mest hela tiden haha... Men iallafall -ska bli skitkul!
Imooorgon är det nyårsafton och jag ska ha middag hemma med tjejerna! Sylvia, vår nya zeeland-utbytesstudent i gymnasiet,  är på besök i Sverige och kommer hem till mej, hur kul som helst! Blir en lugn afton med middag och bubbel, uppklädd till tänderna:)

Back to work!

Myspys

Hemkommen från mysfika med tjejerna hos Hellan, nu åker hon tillbaka till Englandet igen!
Var på stan idag med mamma ( och min snoriga näsa ), fyndade litegrann på rean (och nyinkommet förstås haha)- rosa mössa, weekendväska, örhängen, tisha & ny mineralfoundation. Överlag tyckte jag dock att det var rätt mycket crap i butikerna faktiskt..

Ikväll är det en spelning jag gääärna hade gått på, jag håller tummarna & önskar med hela mej att jag kunde fått vara DÄR! Jag får ha en filmiskväll 40 mil därifrån istället, men snart så.




ChristmasEve


Malin (brors flickvän,min älskade svägerska),  Johan & jag

Underbart mysig dag/afton...
Nu är jag omänskligt trött, men föregående natt var värd att förlora all sömn på...
Imon blir det jullunch hos moster & sedan blir det stoor middag på BK med gänget och efterföljande utgång, det ska bli sjukt kul!  Hur jag ska klara av de höga skorna är ett senare problem... :)

Nattinatt!

Jojj-O



Grattis på födelsedagen fina fruuuugaaaan!!!!!
Hoppas Belgienlandet tar hand om dej ordentligt idag!!
Saknar dej!

Uppesittarkväll


Idag är det dan´före doppare´dan! Har suttit med min bror framför datorn ett tag, igår lyckades jag klanta mig ordentligt och trodde allt jag skrivit på hemtentan gått förlorat men mitt geni till lillebror fann det i gömmorna på hårddisken, han är bäst! Så jag har inte lugn att fortsätta med den, igår låg jag och skrek av gråt och bankade i golvet för jag var så dum.... nu är jag euforisk! Var ju så nöjd med svaret haha..

Jobbat andra dagen idag! Skönt att vara tillbaka på mottagningen=) Blir ännu roligare i Januari när jag får ökningen på kontot! Fick en otroligt oväntad överraskning av pappa igår, jag & Johan fick en julprelisent i förväg:)
Ikväll är det uppesittarkväll som alltid slutar med att magen står i kvadrat av allt man stoppat i sig! Jag lär mig aldrig, that´s that!
Imorgon blir mysmysmys- som alltid! Mamma väcker oss omänskligt tidigt för fika här på övervåningen med tända lyktor och musik, lugnet före stormen så att säga haha...  Saknar dock magiken som rådde när man var liten och inte ens kunde somna kvällen innan, hur man sprang upp och kollade julstrumpan ( vi hörde dock mamma kvällen innan, även om hon inte trodde det haha ) och hur hela dagen var en jobbig väntan i kalasbyxor innan tomten (pappa) kom! Även om jag visste att det var pappa bakom masken var spänningen olidig... Pappa brukade gå runt gården och komma bakvägen, så vi stod på övervåningen o såg honom komma in på baksidan, gömma sig bakom min lekstuga och gå med sin lykta och krökta tomterygg, allt för illusionens skull :D Johan var assistent till tomten, jag var mest en fegplutt som inte alls ville sitta i knäet eller krama tomten- just då var pappa läskig haha..tyckte jag!

Älskar fortfarande julhelgen, magiskt är det i vilket fall... morgonen och kvällen är bäst av allt..
Nu ska jag kanske titta lite på tentan igen..men bara kanske!

GOD JUL, ha en mysig fantastisk jul.....Kram!


Julgranspynt




Vår altan med det vackraste hjärtat..


Jag pyntade brorsan..o han kör " Frida-minen"



Pappa fick hjälpa till, liiiite, jag fick inspektera...



Johan kör stenhårt på "minen" haha...Lagom halvslitna dagen-efter-syskon!





CHARLOTTA

VÄRLDENS BÄSTASTE CHARLOTTAS FÖDELSEDAG!!! Å vart är hon, joo hon är kvar i Skåneland med tenta innan hon kommer hem till oss!!!! Saknar dej, snart kommer du heeem!!!!!



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!


Luv ya!
Bild från -06 !


Vinovino

Helt underbar kväll med tjejerna, vin, öl och vänner! Den slutade helt uuunderbart bra också, somnade med telefonen fastlimmad vid örat ungefär:)

Min mobil har på senaste tiden varit lite off, nu har den lagt av helt vilket innebär att jag har NOLL nummer, (ej sparat på SIM-kortet..) så ni får himlans gärna skicka era nummer till mej... nu nu nu!

Leiijnkööping

Hemmahemma i stan, Linköpingstös igen, feels nice! Hemresan gick ruskigt fort, skönt att åka bil! Åkte hem med Sara & hennes pojkvän och min enorma väska i Onsdags.. haha
Skönt att vara hemma i fina huset igen! Mamma är top notch när det gäller inredning och hela huset är sjukt vacker o pyntat!

Jag har sunkat ihop totalt, dags för dusch snart känner jag, suttit med hemtentan hela dagen (typ) men nu orkar jag inte mer, ska läsa igenom grupp-psykologiboken sen dock... Men grupparbetet är iallafall klart, sååå skönt! Mailade iväg det igår till gruppen! Jag åker nog tillbaka den 8 januari o då ska vi fixa det sista och vår PP-pres. 4 dagar innan vi börjar skolan- vill hinna med lite annat innan vi börjar också...

Pappa fyller år idag, 51 år firade vi med paket o sång! Imorgon blir det kalajs o vi ska även fira Johan som fyllde 20år den 7e december.. syster har fortfarande inte fixat presenten, har bara inte fått tillfället att fixa det- men det kommer:)

Näää, dags o städa ( varför lovade jag det...) o duscha!!! Snart kommer la familia hem !

Last night this year

Holabandola

Ikväll är sista kvällen med Skåneligan detta år, ska fira Jojjo lite ikväll, Tiff kommer hit också!... imorgon åker jag hem till Linktown- min väska är överpackad, som vanligt! Har näästan fixat allt inför juldagen, vi har ett bra system haha.. Ska bli så sjukt kul att komma hem!
Samtidigt ville jag inte åka just nu kanske, men jag ser sååå mycket fram emot 2009- ska springa tillbaka till Hbg!=) Längtar alltid till båda ställena men just nu längtar jag nog extremt mkt efter alla hemma, tjejerna kommer på fredag o på lördag är det låååååååååååååångfika!!

I Söndags var vi på julkonsert och sedan hade vi glöggkväll hos mig, vi hade jättemysigt och efter paketleken satt jag med mycket i min famn haha..





Sötaste Lojsan!




Nattaplugg

Yo people

Julkonsert och glöggkväll hos mig, berättar mer imon!

Nattplugg med frugan, grupparbetet 50% klart..tar resten imon, pallar inte mer- sjukt tråkigt och jag är oinspirerad! Ämnet är ju jätteintressant men varför valde jag historik-delen!?

Avslutade med en Beck film med Jojj-Os syssling i en av huvudrollerna, the bad guy! Skitbra var den..
Nu ska jag iallafall sova en liiiten stund, ska upp vid 9 o väcka Lojs, sedan ska jag till skolan vid 11... träffa gruppen, imon måste arbetet vara klart...

Min fokus är inte där den brukar vara... I wonder why.. Dessutom har min hjärna tagit jullov...

Låt mig säga det såhär: marna don afneun anxdejn... torrill kansi expliserta...me sarithil...mechai!! mm, marna don..afneun!

Lucia

Finaste vackraste jultraditionen idag, vaknade 7 imorse och såg Malmös Lucia på tv- fint! Själv ska jag plugga hela dagen, roligare har man ju haft! Men det måste bli gjort, ska köra min del på grupparbetet om missbrukarvård. Jag ska vara hemma en extra vecka och det är möjligt om vi blir klara med grupparbetet så nu kör vi! Har även instuderingsfrågor till hemtentan som vi ska få klart i vår plugg-grupp.. ska ner till bibblan senare och sätta mig..

I Torsdags var vi på Tivoli i Köpenhamn istället för Liseberg, det var skitkul och så jäklans mysigt! På kvällen blev det fest, föris hos Jojj-O och dans på Villan & Cardinal- mina vänner har nu uppfunnit " Frida-dansen" och den är väl inte så jävla smickrande haha... men tydligen gör jag så.. alltid roar man någon :)

Lite bilder från dagen! Vi hade glajjer på krogen- shades ooooon var kvällens ord;) Gick igen jojj-Os hela samling, finns en del! Men iallafall här är från Köpenhamn o kvällen!















Mina älskade töser!

Julkort



Made my day!!! Längtar efter mamma, pappa & lilla bror

Decemberdagar

Weeeelll, back at it again! Vår tjejhelg ute i Mellbystrand fick ett abrupt slut då Lojs fick enorma magsmärtor och jag och Sarhs fick handla snabbt. Vi ringde efter ambulans och jag följde med in till akuten, och där blev vi kvar.. de underbara sköterskorna ska ha en eloge, jättegulliga! Sov  sedan i en något halvt obekväm fåtölj och vaknade varje timme tror jag... på söndagen kom Sara med bilen och läkarna konstaterade att Lojs inte skulle få åka hem... så på kvällen var jag o Sara tvungna, även om det tog emot bigtime, att köra hem.. sömnen hade vi totalt missat och vi hade föreläsning igår...
Men efter skola och nollningsmöte åkte vi ut igen till Halmstads sjukhus, men ingen Lollis med hem då heller.. hon är fortfarande kvar stackaren..=( Vi får se vad som händer nu, hon har en magsjukdom men de här symptomen verkar ingen råda bot på..!

Igår hade vi, som sagt, nollningsmöte, fick förfrågan om att vara med i ledningsgruppen och nu har vi en hujedans massa jobb framför oss, men det ska bli skitroligt när de nya studenterna kommer=) Vi fick ihop en lång lista med faddrar så det ska allt gå vägen! Vad sägs om kurragömma på Campus? =)
Har även sagt ja till att vara med i valberedningen för Stampus nästa år, ännu har jag inte fått klara besked på vad det går ut på men det låter roligt, kul att vara med och bestämma lite! Det blir efter nollningen, så jag hoppas det inte krockar med annat!

Idag hade vi en pissig föreläsning, av 80 st var 35 kvar till sista timmen... my looord så tråkig den var! NU ska vi ta en tur till ica close, sen blir det belgisk afton hos JOJJ-O! Öl och choklad haha...



Jag & Lollis i helgen!

Mysigt


Har haft en slaaappis morgon, skulle åkt och tränat med Tiff men båda var helt döda i kroppen, körde ett rejält pass i Tors o det sitter kvar haha, vi ska köra hårt nästa vecka istället! Ska snart duscha och packa iordning lite för vi ska åka ut till Lojs sommarstuga över helgen. Jag, Lojs & Sahrs ska ha en redig tjejhelg och bara mysamysa!

I Tors var vi på julbord på Villan & efter maten tog vi oss vidare till Telegrafen och tog lite vin och tjöta, det blev en lugn kväll för vi hade föreläsning morgonen därpå som ingen ville missa, Arne-darling!
Igår blev det en långfika med Emil på Ebbas igen, träffade killarna som skulle köpa maskeradkläder till julphesten ikväll, de skulle vara ghostbusters haha..
Vi gick även på julmarknad igår kväll, jag, Sahrs, Emil, Viktor & Thilda- drack glögg, åt pepparkakor och brända mandlar! Det liknade Gamla Linköpings julmarknad hemma- riktigt fint! Johanna den fjanten åkte hem till Belgien igår och kommer tillbaka imorgon! Avslutade med filmis hos Sara, "Tomten är far till alla barnen" den är störd men rätt kul...

Nu blir det som sagt en luuugn skön helg och nästa vecka är det Nollningsmöte och grupparbete som gäller!! På Torsdag åker vi till Liseberg!! Jag, Tiff, Jojj-O, Emil, Toffe och Wicky-wictor ska upp till Götet och bli barn igen=)

Vi har satsat stenhårt på december, julmånaden! Jag kan ta det rätt is i år eftersom brorsan sköter alla julklappsinköp, med smärre panik dock men ändå! 17 december åker jag hem men innan dess ska det hinnas med mycket...

Nu ska jag göra mig ready för stug-helgen! Kommer snart fler bilder!
Tjing!


Julmys

Hemkommen från Rya, vi har varit ute hos Toffe & Emil å bakat lussekatter, ätit pepparkakor, druckit glögg, kollat sune och skrattat tills vi grinade.. himla myskväll, christmastime is here!







Skägget i brevlådan

Årets julkalender har ännu inte imponerat sådär jättemycket på mig... men man måste ändock se den!
Upptäckte just nyss att det faktiskt är min gamla granne som spelar Lage, man hör direkt på dialekten vart han kommer ifrån...Liten o nyinflyttad på Långa gatan ville Frida 3 år leka med Anders typ 15 (?) år... men han ville hellre köra moppe än åka bobbycar... förstår inte ?

Kul att se iallafall!


Lage- aka Anders Johansson

Back in school

Hemkommen från Stockholm & det var en underbar weekend. , dans, knas, ljus, mys, känslostormar, tjejerna, Grönan, partybussen m.m... Var så himla skönt att komma iväg lite efter allt plugg!! Nu har vi dragit igång skolan igen, nya basgrupper idag, nytt grupparbete, ny delkurs....here we go!

Världens bästa vän saknas redan!


 





Haha, såg inte Jenny bakom först ;)





RSS 2.0