La Famiglia

***
2005, Rom ♥
För 6 år sedan var senaste gången vi var samlade på en utlandsresa tillsammans haha..
Tycker att lillebror ser sååå liten ut, hihi:)
***
***

Skriva skriva..

***

Idag pluggar vi.


1 vecka.

***
1 vecka kvaaaaaaaaaaaaaar..

Ljusfat

***
Mitt ljusfat har börjat ta form, finaste E får ligga i mitten ♥

Frihet

***
I tors e.m lämnades min uppsatsplan in! Detta betyder att jag får lite frihet över helgen, tjoho=) Emil & Lojs skrev på in på kvällstimmarna så jag passade på att ta mig en liten nap på kårexpen, haha..
Ikväll har jag gått över gatan (man går över gatan till alla här på söder=) ) till Lojs! Vi har firat att vi fixade våra deadlines med massa rödvin á la Frida & Lojs, enchiladas ´a la Thildas, morotskaka á la Em, och gapskratt á la BillieKim, superhärlig myskväll med tjejerna, kom hem nu, halv 4 på morgonen! Emil har varit på herrmiddag och kom och hämtade mig och fick i sig lite morotskaka (den bästa!) innan vi traskade hem igen... över gatan:)
Imon (idag) far vi till Lund, till Anna & Niklas, ska bli så råååligt!!!
Trevlig weekend!
Krams!

Mysplugg

Idag sitter vi i skolan & skriver klart våra uppsatsplaner... Det går faktiskt väldigt bra nu och jag är nöjd!! Mysigt är det också då vi sitter på kåren; jag, Emil& Lojs... Just nu med nyinköpta godispåsar från campus cafeteria, förut åt vi lunch, då även Jakob var med, o släppte skrivandet helt...
***
Det ska till goa vänner för att ta sig igenom vetenskapliga texter och ett vetenskapligt språk som får tungan att slå knut på sig själv ;)

Tjing!

One small step for mankind...

***
***
***
ETT steg närmre för varje minut, timme, dag..... ♥

No life.

***
Jepp, time to just suck it up..
Skriva, läsa, skriva läsa- på fredag är det öfver!!

Surprise

***
I fredags hade vi surpriseparty för Thilda som fyllde 25 i lördags och Toffe som hade fyllt några dagar tidigare:)
Superlyckat! Efter att födelsedagsbarnen fått lite mat & öl satte vi på dem ögonbindlar och ledde ned dem på söder för att spela Laserdome!! Huuuuur kul som helst, det var krig haha.. Mitt alias och vapennamn var Sniper & även om jag kanske inte levde upp till just det aliaset så var det jäkligt roligt! Alla gick all in och det var underbart att springa runt och nörda sig lite hihi...
Alla klädde sig i svart för att synas så lite som möjligt ..tur att jag valde skor med reflexer, som lyste vita i mörkret? Laserdome-Frida 1-0.
-
Igår var vi på inflyttningskalajs hos Ludde & Rebecka, hur mysigt som helst och de hade en såå fin lägenhet, sprang titt som tätt till Rebecka och fiskade information om inköpsställen =)
Idag har varit en lugn söndag, just the way I love it- tog en låååång prommis med Emil och fann 2 nya superchica inredningsbutiker, I´m going.....
Ny vecka framför oss, en tuff jäkel också!
Krams!

Dinner

***
Ikväll kilar vi över gatan för att äta middag hos Adde & Johanna!
Mysimys..


Vackra vita blommor i mitt fönster

***
16 mars, sunshine all day long!

Kärlek till skor

-
My spring love! Vi trivs tillsammans, väldigt bra tillochmed♥

Påta

-
Tiffi ♥
-
Liam & Milton, karlarna!
***
Underbar, underbar, underbar dag ute hos Tiffa & Jocke!
Blommor, plantering och trädgårdsbygge, hur mysigt som helst :)
Åker gärna ut snarast igen!
Kram!

Home Alone

Det är faktiskt mysigt att ha lite ensamtid! Idag har jag varit och simmat, småpysslat hemma, skrivit klart CV och sådant, tittat på Mello samt haft en plan om att börja på uppsatsplanen hihi.. =)
Imon ska jag åka hem till Tiff och mysa massor! Ska få med mig lite kastanjekvistar hem, wiie!
Imon kväll kommer Emil hem så på väg hem från Tiff åker jag inom Knutan och möter upp min fina älskling ♥


Bullbakande

***
(Ja några är liiite brända, samt lite fula ;) )
Fridolinas första bullbak har nu gått av stapeln och in i mål! Med mammas recept (givetvis blev de inte lika goda som mammis) och även lite frågor under bakandet till mamma haha, så gick det fint! Jag kanske inte är den mest genialiska i köket men det är så kul.. & dessutom är det på tiden att jag lär mig, för sjutton!
Jag är jättenöjd och dem blev jättegoda!
Emil kommer bli happyhappy med 5-6 påsar bullar i frysen♥

Emil i Göteborg, Frida =


Bikini

Nu for ett litet lyckorus genom mig, inte för att jag shoppat (jo lite för att jag har shoppat) men för att jag har köpt bikinis! Det var såå länge sedan och jag ska bannemej ha fräscha bikinis med mig till Kap Verde! Hittade dem på H&M via en annan blogg, superfina är dem!
-



Yes, likadana men olika färger, köpte underdel till den mörka också:)

En byxdress! Extremt nyfiken på hur det kommer se ut på mig, men de är korslagda band i spets i ryggen, så jag måste testa:) Har ju faktiskt inget att ha över bikinin till stranden... ;)
-
Känns bra att shoppa bikinis idag, när det toksnöar ute! Bläääää..

En extra ledig måndag!

Igår fick vi en ledig dag! Helt utan vetskap om detta traskade vi iväg till skolan runt 9 på morgonen, endast för att mötas av en icke-existerande föreläsning (däremot var det en fullt existerande tenta som jag gick in på, det var ju "vår" sal för dagen trodde jag....) =)
-
Så istället för föreläsningar i kvalitativ metod traskade vi ned till hamnen där jag bjöd Emil på en "second breakfast", kände att han förtjänade det efter att ha blivit uppdragen och påskyndad för att komma iväg till skolan haha..
Efter att ha ätit (ute!!) så for vi iväg till IKEA & köpte lampa, tavellister, "stolskuddar" och lite annat.. & ja, bland detta "lite annat" så finns en rosa vattenkanna, så söt så!
-
Emil gjorde god fiskmiddag i går kväll och sedan var vår lediga dag över.. Jäkla härligt tycker jag!
-

-
Norra hamn i Helsingborg... Hur fint?

Skottorp

-
Kalle, Vibecke, Christoffer & jag-krulltotten:)
-
Underbart härligt och kul att träffa Kalle & Vibecke igen, de bodde på en så fin gård ute på landet, precis utanför Båstad. På plats var även Christoffer och Malena med deras toookigt söta dotter Astrid 2 år, helt förtrollande!
Vi åt middag och sjöng, skrattade i kapp och hade en jäkligt kul kväll, jag var tapper in på småtimmarna (morgontimmarna haha)- stannade uppe sist med killarna och fick avnjuta nattamat á la Kalle ;)
I går fick vi en rundtur bland alla gårdar Kalles familj har, helt otroligt och fick gå in bland alla söta kossorna hihi...  Lovely as can be ... :)

Nedräkning

-
Nedräkningen är igång! Om ca 1 månad åker vi, hela familjen, till Kap Verde och det ska bli sååå underbart! Längtar varje dag!
Nu ska snart parfymer beställas från taxfreen, visum ska fixas, euro ska köpas... Bara för att nedräkningen är det bästa, älskar tiden före resor... Wiie! Pappa berättade nyss att valutan på Kap Verde är "escudos", hihi för alltså tankarna till Solsidan.. love it!
-
Nu ska vi vandra mot stan & köpa på oss lite vin inför kvällen då vi åker till Båstad- till Kalle & Vibecke som vi träffade i Toronto, de är galet härliga & det ska bli sååå kul att ses igen!
Trevlig helg!
Kram!

Quesadillas

-
Ikväll äter vi Quesadillas... från min nya bibel :)
Den är heeeeeeeelt underbar ♥

Strawberries & Champagne...

Spinning, tufft och jäkligt roligt... Lite sol & sedan hem till en supervarm dusch för att avsluta med denna underbara lotion...
-


RSS 2.0