Storm!

Stormvarningar idag! Håll tummarna för att jag o Sanna inte blåser bort är ni gulliga:)

Nu åker vi som sagt till Gåååtland, ha det så bra i helgen!

Köpstopp

Ja nu får jag banne mig skärpa mig, köpstopp ett tag from now! FÖR ATT jag har hittat mycket fint på sistone och jag har ingen självdisciplin! Får skylla mig själv, men nu har jag t o m skrivit "köpstopp" så nu får jag hålla det! Gotland får inte ha några fina klädbutiker helt enkelt..!?=)

Ikväll är det dans på schemat, vi ska snart köra bort till T-fors o köra så det ryker!:) Lyckats värva 2 stycken nu, jag ska ha dit fler, Im on it! Ska kolla igenom lite saker med Sanna inför imorgon med!
Sedan blir det till att packa, har lagt fram allt på sängen, färgskalan är vit, svart, grå och beige såg jag nu, måste kasta dit en färglad sjal o smycken!

Ska ringa Linnéa efter träningen och kolla det sista, kolla igenom mina och Sannas biljetter, det blir en lång resväg, med både tåg och båt, men det ska bli mys! Åker direkt efter jobbet och är framme vid midnatt! Men då står Link o väntar på oss!
Ska bli sååå kul o skönt att se lite nytt o sen mysa på Gotland!!

Idag var Åsa upp med sin bebis! Hampus ska han heta och var såå söt! Jag satt med honom i famnen och ville liksom inte släppa taget, bebisar är så underbara, de luktar så himla gott också! Han blev snabbt populär hos sköterskor och hygienister och gnällde inte det minsta!

Nejnu måste jag hitta mina bilnycklar!!!

Jennyy, jag lovar att uppdatera mera, du lät allvarlig på den punkten;)


image674

San Diego final day

Ensamtid

Kom hem till ett tomt hus idag, det var länge sedan när jag faktiskt tänkte på det. Det var överhuvudtaget längesedan jag var helt ensam men det är så skönt! Man behöver det ibland för att njuta av alla underbara runtomkring mig!

Det här är väl då nackdelen med att jag fortfarande bor hemma. Jobbar ju t o m med mamma=)  Egentligen klagar jag inte, tycker det är fånigt när folk frågar mig hur jag står ut..Vadå står ut? Jag har ju det tokbra! Har väl haft ordentlig tur med päronen I guess för jag lider inte! MEN jag tycker det ska bli underbart att flytta hemifrån, antagligen i höst och det är jag grymt redo för. Bara för att få ha mitt eget, bestämma vad och när jag ska äta, sova, duscha eller dansa runt i hela lägenheten! Men vill jag bo heelt själv? Nja, kanske tvingar någon stackare att flytta in med mig=) Tänk att inreda ett eget crib, yes, i höst är jag 22 år och då är jag mer än redo!
Dessutom har jag tonvis av vänner som fortfarande bor hemma så det är inte bara jag, om ni nu trodde så:)

Ikväll är det hockey! Linköping möter Färjestad och jag tycker det är på tiden att LHC vinner ? Jag ska gå tillsammans med Adde, pappa och farfar å det ska bli jättekul! Får ej glömma glasögonen hemma denna gång, såg inte ett skit förra gången, lite fånigt att fråga pappa vad det står på jumbotronen!?

Elkramo på er!

image672


 

image673

You guys rock!
Bilder från i Lördags, utanför Johans lägenhet


 


Constant actions..

Platå utan dans igår! Ja det är sant. Jag o Matilda blev kvar i loungen hela kvällen ( natten) och det var minst lika trevligt! Mojito o Cosmopolitan och intelligent sällskap gjorde vår kväll och vi somnade hos vilda Tilda runt 05, klart värt! Kvällen började med inflyttningsfest hos Johan och det var jätteskoj det med! Fin lägenhet och nytt folk, rugby rugby! På Johans fest var vi en fin trio men tant Bond gick hem med farbror Stigenäs efter förfesten- hon laddar inför Gotland;)

Tog en snabb trip ner till stan igår eftermiddag med siktet inställt på en långkofta och ett brett skärp och jag blev inte besviken! En beige stickad kofta med cashmere, dock inget fynd (hutlösa priser) men jag älskade den!
Köpte även ett brett bälte som liksom var överlappat/flätat och ett blingbling armband, vilket fick följa med ut igår! Hittade ett spel till Johan i inflyttningspresent och jag tror det uppskattades!

Jag skulle egentligen inte ha gått ut igår men som vanligt blir det bäst när man inte planerar! MEN, jag tror det vilar en förbannelse över min nya skinnjacka. De gånger jag haft den på mig har det börjat snöa, från att ha varit en vår på G, whats with that?
Jaa, igår var en jättelyckad dag och Matilda och jag kom på att det var evigheter, om ens någonsin, sen vi var ute bara vi!! Det ska vi råda bot, we have been missing out, what a team!

Idag har jag myst runt i min nya elkofto! ( Jag härmar en annan blogger men var tvungen;) Hälsat på farmor och varit på Unnerstad gård! Varje gång jag är där vill jag mer  o mer ha min egen lägenhet, för jag kan köpa allt där!
 Annars har jag mest ätit idag... Sjukt haha, äppelmos på sked, ost, fil, apelsin, hela tiden, är sugen på något men vet inte vad! Godis o skräp är ju offlimits men vad tusan vill jag ha då?

Snaaaaaart Gotland! By the way är den här Josef Fares en konstig prick, han snodde Linnéas öl på Guldbaggegalan, drack halva och gav henne en blinkning och gick?

Kommunikation och lathet

Haha, vilken underbar kommunikation vi har i huset ibland. Pappa jobbar vid ena datorn och jag sitter inne i Johans rum med den andra.. Nu har jag försökt ringa Therese ett tag men mamma vill ej sluta prata med systra sin.. så då ringde  jag hennes mobil från min och frågade om jag kunde få telefonen snart, fjårtisvarning?

MEN mission accomplished, hon tyckte att jag var så himmelens rolig att hon la på och nu är det fritt fram för mig att tjöta!

Jag är lat i dag

Raisins

Jag skulle kunna leva på kaliforniska russin, to die for! Så gudagott...! Men nu behöver man ju andra näringsämnen också så ikväll ska jag äta blodpudding! Jag var nog den enda på hela Vidingsjöskolan som åt det när vi var små! Varför kan man undra, det är ju smällgott!!

Ingen träning idag, Ki/Balans imorgon, kan det vara något?
Ikväll ska jag ringa till Therese!

NewYears

image671

Elin, jag måste få dina nyårskort också!

Manchester-chick-weekend

Tänkte att jag kunde visa lite bilder från England när jag o Karin var hos Hellan, hoppas ni godkänner dem flickor!

image661

Trötta men lyckliga tjejer pimplade vin på flyget till Liverpool...  Skulle behövt lite Clear eyes kanske... ? Tjejen längst in sov hela vägen, har kort på det med men lite taskigt att lägga ut, hon såg riktigt rolig ut :)

image662

Charlie la beslag på Karins nya klänning direkt, bestämd katt, I´ll say!


image666

Gruppbild på damrummet



image667
Lågpris-shopping kan vara ruskigt roligt

image668
Krulltotten och världens bästa Hellan


image669
Skrattade oss igenom hela lunchen, underbaart!

image670
Julegran i big city mall

Det finns så mycket knasiga bilder från Karins kamera så bara vi får se dem=)

Vecka nummer 3!

Jaaa Fredag igen, skönt skönt! För första gången på länge har jag inte fasta planer under helgen, känns rätt gott ändå! Läste idag på aftonbladet.se att man ska stanna inne imorgon så det är väl lika bra att dra fram filmer och thépåsar och mysa!

Veckan har varit braaa, tränat, hängt med Adrian, tjötat med saknad Marlene (kom hiiit nuuu då), mysfikat med Lottis (på ett litet tag, jag kommer snart ner till Lund!!), köpt efterlängtat skinnjacka, dansat med mamma och Sanna, sett på hockey och sagt hejdå till Lottis ännu en gång för jag saknar henne redan. Ikväll är jag hämtnings-chaffis! Köpte med en urgod sallad hem från jobbets stammiställe "Matkällaren", gudars så gott! Pappa, Johan & Malin skulle köpa pizza och det motsatte jag mig starkt!

Dansen ja, danspass på Friskis testades i Onsdags. Jag, mamma och Sanna körde som sagt som bara den, det var så ruskigt roligt att jag inte har ord, hoppas vi värvat fler från jobbet för det här passet ska jag gå på varenda vecka! "Släpp loss och visa vilka teaterapor ni kan vara, eller vill vara" sa tjejen som höll i passet :)

Jag vill ha våååår men det ska ju snart komma en stor kallfront, kul!
Imorgon ska jag träna och då får jag inte ställa bilen nära något träd har jag fått order om!
Jag saknar mina vännor, aldrig har ni väl varit så himla utspridda över landet, och utanför landet! Men snart åker jag o Sanna till Gotland, till min Linnéa!

Hej så länge..!

Karins pose...



image660
Hade förfest-light hos mig för ett tag sedan, hur tusingen fick vi plats med dans i mitt lilla rum?
Karin drog på sig min fina LA-keps och Matilda kör hederliga peace-tecknet, haha gillar bilden
Sen gick jag, min näsa, och tjejerna ut och dansa!

Ny vecka, kör på!


Spanicopida! You Hungry!?

Träning i morse med mamma liten, träffade Lisa som spinnat, många var vi som var hurtiga och sparkade igång dagen med ett ruskigt bra pass!

Ikväll blir det återigen bio! Jag o Lotta ska äta lite och sedan gå på Kieras nya film, tror på den, verkar bra!
Igår ringde Jenny & Elin, Jenny är uppe hos Elin i Åre nu och jag är tokavis, saknar flickorna! Kollar upp vecka 8 snarast möjligt...!

Jag har Januari på mig iallafall, det borde gå!? Tänki tänki

Njet, ut o gå!

Självkännedom

image659


Jag föll, jag erkänner, jag går vidare :) Godis-stopp still on, undantag ges

Paket från U S A

Fick hem ett stort tungt paket igår, posten hade lämnat det på trappen så grannen var snäll att tog hand om det tills mamma kom hem! När jag kom hem från bion med Matilda började jag nästan lipa direkt när jag såg avsändaren, familjen i Ohio! :)

Öppnade så fort jag kunde och innehållet bestod av kort på tjejerna , även nytillskottet sötasöta Nora! Brev, bodylotions från min favoritbutik, spelet om USA som jag letade mig tokig efter men aldrig hann finna, småsaker jag glömt, fotoskivor, ett ton papper från min amerikanska bank och brev från volontär-tjejen som tog hand om mig. Till sist..2 superstora jättetunga påsarna med mitt favoritgodis, M&M´s, enorma påsar... vad bra att jag har godisstopp?? Har hällt upp en stor skål åt Johan och en annan står i vardagsrummet på nedervåningen men ännu har jag bara luktat i påsen... nu står jag i valet o kvalet? Ska jag godkänna några M&Ms några lördagar framöver? Johan erbjöd sig att ta med sig rubbet tillbaka till Stockholm men jag vet inte ja... Hm, visst kan jag avstå men det känns otacksamt samtidigt! Matilda o Hedvig, ni får bestämma=)
Fick också ett paket Mac´n´cheese, som tjejerna älskade o jag var måttligt förtjust i haha, men ska koka iordning till familjen i helgen så får vi se vad de säger..!
Blev så enormt glad iallafall, ska skriva brev till tjejerna och köpa en försenad present till Hannah o en barnsak till Nora, blir säkert något till Kari med! Saknar dem!!
Pratade med aupair-David som är kvar i Ohio och i dagarna kunde de gå med kortbraller, avis!

Ikväll ska jag stå för maten! Pannacotta till efterrätt... och några M&M´s?

RSS 2.0