Allt har sin tid- en julsaga

Alla mina pass var fullbokade ikväll, både afrodansen & spinningen, får bli simmet innan skolan imon!
Istället för träning ska jag möta upp Emil vid skolan och gå till Kärnan och titta på nya ljusspelet Allt har sin tid, en julsaga. Ska bylsa på mig ordentligt, fryser som en toka..
Men ska bli mys att se:)



Imorgon blir det bara träning, skola och pluuuuugg!!
Imon är det 1:a december, tjoho!


1:a Advent




Happy first advent :)


Kesolasagne

Hola bandola!
Hoppas ni har en finfin lördag!!

Jag sitter här, med nyfärgat hår, Emil skrattade sig igenom hela proceduren, då han fick göra det,  o jag tror jag satte honom i en viss paniksits, jag är van vid att det går superfort när mamma gör det! Men håret blev skitsnyggt och Emil är skitnöjd ;)

Vi tog en sväng på stan idag och köpte ljus till min nya ( tidiga julklapp ) ljusstake, den är sååå fin, ska ta kort och visa.. handlade lite jul-cider på systemet, var länge sen jag drack cider så blev jäkligt sugen..sucker för "på-tillfälligt-besök-varor"

Maten står i ugnen, ikväll står jag för middagen och det blir kesolasagne med spenat, det är så himla roligt att jag kommit igång ordentligt med att göra riktig mat och tycka att det är kul... älskar´t!

Om några timmar ska vi iväg till Jojjo, det ska bli en kuuul kvällis!!


Fin-Fredag

Friday again and I love it... morgonen började med att Emil tände ljus i hela lägenheten, finns det något bättre sätt att vakna? För en gångs skull var vi inte ett dugg stressade heller, haha..

En sjukt bra föreläsning hade vi också, mycket inspiration nu i skolan...Vi är överlyckliga över att ha klarat juridik-kursen och kan verkligen fira helg.. Ikväll blir det bio, "Luftslottet som sprängdes".. ska bli jäkligt spännande..

Imon smäller det, paaaartyyyyyyyyyyyy, eller barty, som HåkanBråkan skulle sagt, ja vi är alla fans av Sune här nere! Föris hos Jojjelina, vidare till Villan & Tivoli and who knows where it stops.. Ska bli så jäkla roligt!!


Hoppas jag hinner tjöta med Marlene i helgen också, sakna sakna !!


Mys-helgen

Hello !

What a weekend.. Log mig igenom den!  Tjejkvällen hos Tiff i fredags var dränkt i skratt, mat, vin och ugly faces, mysprat och hjärtansfrågor, underbart -snart dax igen! :)

I lördags tog jag en smoothie / kaffe med Adde, det är så sällan man hinner sitta och prata om allt och inget, blir mest att vi ses i skolan & på dansgolven vi gamla vänner..  Men nu uppdaterades det hejvilt och det var så kul!
Tycker om att ha de fina killarna här nere med mig!

På e.m kom Anna & Niklas, vi tillbringade hela kvällen ute på Helsingborgs fina gator, åt middag på Mezo o sedan köpte vi med oss massa gottis och tittade på en film här hemma hos oss, de är så himla underbara de där två, så glad att jag får lära känna dem, det är Emils bästa vän från de var pytteyttesmå och hans söta flickvän, vi har bara skitroligt hela tiden..!

Igåååår kom min lilla moster hit, Sophia, älskar att vi kan ses så ofta nu, min gos! Vi gick hem hit och åt plockis..kyckling, feta/oliv -röra, bröd och lite grönsaker o massa thé! Alltid lika tråkigt att säga hejdå, men snart hoppar jag på tåget & åker dit igen!

Jaaa kvällen avslutades med att jag gjorde julgodis som gosegrisen åt upp haha... Vi har fått en mängd filmer av Tiff så vi har att göra om kvällarna:)

Snart är det tillbaka till skolan som gäller, för att gå på faddermöte!



& .. jag slipper göra omtenta på juridiken..:)

Simma simma simma

Vaknade stel som en glasspinne imorse, legat i nån konstig sovställning med rädsla för att armen skulle göra ont, vilken den gjorde! ..hujedamej sån mes jag är haha..

Kilade iväg till gymmet och simmade 100 längder så jag är jättenöjd, kroppen är mycket mjukare så det känns riktigt bra! Fick sällis av Lojsan, Thilda & Caroline första delen men sen pep de in i bastun istället:)

Ikväll blir det vin/tjejmys med Tiff & Nina uppe i Tåga, vi har fått recept på en supergod maträtt av Billie-Kim i vår klass, ska bli jäkligt spännande...mmm längtar!


Nu ska jag in i duschen och på något vis sedan försöka reda ut skatboet som sitter på min hjässa..
Ha en riktigt bra fredag med....tada, fredagsmyyyyyyyyyyyys!


Vaccinerad



Javisst, nu ingår jag i den skaran som vaccinerat sig, helt utan eftertanke eller funderingar! Tiff, underbara söta som är så spruträdd skulle ta sprutan idag och min tanke har varit, så länge T inte tar den så tar inte jag den, eftersom hon var den enda här av mina vännor som inte tagit den! Men iallafall, det blidde som så att T, jag & Emil tog den, Viktor följde med som stöd till oss alla haha..

Nu är det gjort, gick och fikade efteråt för att försöka få bort illamåendet som jag befarade skulle komma, men det är rätt lugnt, trött är jag .. Emil är däremot superenergisk och spelar gitarr allt vad han kan!

Fallseminarie i skolan idag, jätteintressant, nailade vår fråga vi fick att utveckla sen också!

Idag kom vi ett steg närmare nya lägenheten, tjoho!



Snodde Tiffs bild från fejjan, som sagt, en har redan fått biverkningar haha.. (ledtråd=vänster)


familjen skrämsel

Try JibJab Sendables® eCards today!


Hahaha, bad min bror lägga in denna video som han gjort på min blogg, ni skådar mamma som rockar loss tillsammans med pappa, johan, mig och morfar hahaha..
Hysteriskt roligt tyckte jag, älskar dessa JibJab -grejer!


Tuesday evening

 
Helgen: Underbara familj, skratt skratt skratt, minnen, kärlek, godaste middagarna, vin, kramar, tåg, Morfar, Ann & Sophia, tidiga juleklappar, längta, sakna, säga hejdå till lillebror (vi ses i maj!), mammapappajohanmalin♥

Idag:
föreläsning, äta ute med Emil, shoppelishopping, mys, kalla andetag, hålla handen ♥, pepparkakor, havtorn-thé, planet earth, levande ljus, myskläder, läsa, eva cassidy..

Imorgon: plugga, mysi, bibblan, sociallagarna (....), träna lääänge, njuta, sova.





Mamma Pappa Johan Malin


Tjoho, nu kommer snart mamma & pappa, lillebror & svägerska :D Jag ska iväg och handla lite brunch, dör av hunger... Johan har ju noll skrupler så allt lär ryka! haha..

Mysimys!

Torsdag, snart Fredag.

Ibland är jag bra på att uppdatera, ibland är jag mindre bra... :)

Det snurrar alldeles för mycket runtomkring mig för att jag ska hinna varje dag, vet att otåliga mammor och pappor besöker denna blogg frekvent varje dag, utan framgång dessvärre, under vissa perioder då annat tar över ( thank god att annat tar över? )

HVB hems-besöket var otroligt inspirerande och trevligt, grupparbetet blev en jäkla succé och vi gjorde rubbet på mindre än 5 timmar sammanlagt, good group! Blev även stolt över vissa beslut som för mig är nya att ta..

Igår var vi hemma hos Sanna, så Emil fick se lägenheten, and its ours! Imorgon ska jag säga upp vår lägenhet här, i januaru/februari tar vi över Sannas lägenhet om allt går som det ska, hoppas!

Idag har vi haft en låång dag. Jag, Emil & Ludde har planer på att åka till Canada på vår praktik, vår dröm är att bo ihop ( vi har hela planen klar haha ) så vi gick på infomötet om utlandspraktik och gick nästan med detsamma till en datasal och kollade upp massa projekt! Sedan följde många timmar av föreläsning på 2 pass, om våld i hemmet och barn som far illa, jätteintressant men på slutet av dagen sov rumpan och huvudet var mossigt..

After school gick jag och fikade med Admir-Adde, nu finns ju 2 Adde, en Admir-Adde & en Adrian-Adde, roligt va?
Därmed vill jag hälsa dig hjärtligt välkommen till denna blogg Admir-Adde! ;)

Imorgon ska jag o tjejsen åka till ett shoppingcenter, Center Syd heter det, jaa..vinterjack-jakten är fortfarande inte i land..i-landsproblem, javisst! Imorgon kväll blir det Idol-kväll med en twist- tacos! :)


& tusen kramar till Lojs, Ida & Thilda idag!

Dödstrött..

G´morgon!
Idag är jag alldeles för övertrött... kunde inte somna inatt:( Låg och tänkte på allt och inget..
Skulle ha gått på Stampus morgonmöte idag vid 7 men pallade inte röra mig..Så Emil skulle snappa upp allt som kunde vara viktigt för mig ( ska presentera nya valberedning imorron )

Men nu blir det snart att hoppa ur raggsockorna och på med riktiga kläder, Patrik kommer och hämtar mig och sen ska vi möta upp resten av gruppen och åka på besök hos ett HVB- hem (Hem för vård och boende) ute i Mörarp. Resten av förmiddagen och eftermiddagen ska vi sysselsätta oss med detta, ska resultera i info-blad och större redogörelse.. Vid 16 är det faddermöte inför vårens nollning så då bryter vi upp och fortsätter imorgon!

Nej, nu kilar jag!


Fars Dag



VÄRLDENS BÄSTA PAPPA

 

( farfar fick vara med på ett hörn, hihi:) )

♥ ♥ ♥


mysimysi festifesti


Mysigt turande i torsdags, Emil rockade som vanligt, sjukt bra.. vi hade jätteroligt på båten, Tiff & Lojs var med för första gången, det var extra mys! När alla hade gått av stannade jag & Emil en runda till, Emil skulle plocka ihop all sin utrustning och set-up & efter det blev vi bjudna på mat, goodaste räkmackan och öl! Muuums..
Det var jättecozy att vara själva :)
 
Tog en sväng till Villan och mötte upp alla vännorna, lite oväntade möten & kul! Kom hem runt midnatt, superhappy:)

Igår blev det idolkväll på 5planet med tjejerna, jättemysigt, vi tänder ljus och dukar upp allt möjligt gottis! Hoppas på fler gånger..!

Idag har vi snurrat runt på stan för att fixa en liten inflyttningsprellisent till Lojsan, ikväll är det hennes inflyttningsfeeestis! Snart kommer Emil hem & då blir det middag innan vi sticker dit, ska bli skitkul!


Superbästa överraskningen igår, Johan & Malin följer med hit nästa helg, så heeela familjen blir samlad, älskar´t! Ska mysa hela lördagen, gå ut o äta allihop och bara vara! På söndag ska vi till morfar, jihu vad kul det ska bli, jihu!

Nej nu ska jag gå och möta upp Emil ♥


Frida 5 år



Okej, spöken och vålnader, Frida i toppluva, ja..som när jag var 5 år alltså!
Haha.. jag låter för fan hur töntig som helst! & inte ser jag ut att ha några läppar heller!


Muffins

Åh sitter o äter efterrätt, muffins..chokladmuffins! Skitbra för figuren ... Haha, fick en stor påse av Tiff i skolan, hon gav den smart nog till Emil som också har grundat ordentligt haha..
Mmm, på tal om skolan, ny kurs, nu läser vi socialrätt, väldigt intressant.. mycket att hålla koll på!

Igår var jag hemma hos Lojsan på mysafton, gulletussan hade gjort räkskålar, jag & Thilda skakade av den fullständiga vilja att äta upp allt så fort det kom på bordet..gud så gott det var! Blev en låång kvällsfika innan vi pinnade hem i regnet!

Ikväll ska vi turilura, alla flickor & pojkar, ska bli jätteMYS, inte fest, vi kör soft & sen blir det fullt ös hos Lojs på lördag, inflyttningsfest står på menyn!!


Naj om man skulle ta o lösa klädfrågan inför kvälla!

Kramen & hej!

Living dead




Hemma hos Sara!

 

Haha, Thilda, Toffe, Gabbe & Joanna!!


Annelie!





Halloween

SKITKUL KVÄLL IGÅR! Kanske ploppar upp lite fler bilder men fröken Fridolin var igår utklädd till " dead maid " ..haha. Alla var sjukt spooky! Körde förfest hos Sara, sedan mellanpartaj hos Joanna ( & en tur hem till Adde och Johan) innan vi intog Villans dansgolv! Dansade like dead peeps hela natta...:)





jag var väldigt "trasig" igår haha..trasigt öra, trasigt huvud, trasiga strumpbyxor, allt..
All for the illusion!
Ska tjata lite på Sara om att få bilderna!

Idag har jag inte befunnit mig mer än 2 meter ifrån Emil på hela dagen tror jag, tänker fortsätta vara klängapa hela kvällen också :) Mysigaste prinsen min!


RSS 2.0