Klantklantklant

Ibland är jag bra klantig, rätt ofta på sista tiden, and I dont like it....at all.
2 megadunderklantarselsaker, ... oooooooooooooh!

Jaja, imon åker jag iallafall till finaste Fjällbacka, Ellen är hemma några dagar och jag saknar min svägis..jättemycket! Så det ska bli väldigt mysigt att åka dit, jag & Emil kommer tillbaka på Tisdag, då kommer pappa hit med min byrå =)

Nästa vecka blir en väldigt bra vecka, om jag låter bli att göra bort mig..

SÅDÄRJA



Klaaaaaar, färdig, finiiiiiiiiiiiiiiiiito!

Imon ska den rättas och skrivas ut i skolan inför efterföljande opponering!

Imon är det festival på Villan, slutstamp med Hawaii-tema :)

Sommarlovet, snart ses vi!

Still doing my exams...

Jahapp då kör vi idag med! Efter en härlig morningwalk för att köpa frukost med my love har vi nu suttit bänkande vid våra datorer ett par timmar! Jag är nu uppe i lite mer än 4 sidor och det ser faktiskt ganska ljust ut! Vi är ett gäng som tar det sista idag, den ska vara inne på fredag men vi socionomer är tidspressade ändå ;)

SNART har vi sommarlov, om 2 veckor vid denna tid är vi i L O N D O N ! ! ! ! !
Bara tanken på London får mig att vilja skriva klart detta illa kvickt!

Vi hörs om en stund, då jag är färdig!!

Puss!

-----------------------------------------------------------------------

6 h och 20 min senare har jag ätit stans godaste glass i hamnen & lyckats med bedriften att ha skrivit över maxgränsen på 8 sidor...
Redigerings-time!

Examinationsuppgift.



Nja, nu är det väl lite väl sissådär med slutmotivationen till sista examinationsuppgiften va? Sitter och tragglar och försöker få ner textrader nu, 5 to go..yesbox härligt. Har iallafall alla böcker, tack kära kursare =) Emil sitter mittemot mig och försöker plita ner detta han också..haha..

Okej, framsida, inledning och 1 sida ren text done.. då kör vi lite till då. Hela dagen ledig imon iallafall, känns väldigt bra! Min hjärna har definitivt tagit s o m m a r l o v ... aaaah!

Boutique JUVA


Min moster har en galet fin butik som jag älskar, hon har haft öppet ett par månader nu och jag har redan en uppsättning kläder från butiken och ska själv jobba där i sommar!
Min underbara gudmor är fruktansvärt generös och snäll och igår fick jag med mig 3 plagg hem, ett blommigt linne  från MbyM, en urfin topp med volanger och rosett fram från Monrow och en vit kjol med blombrodyr som jag har kikat på väldigt länge men den har varit way to dyr, men nu fick jag den av mamma, från bzr bruunz bazaar, ♥ mamma och Ursula =) Huuuuuuuuur fint som helst! Kommer sluta med att jag bara har kläder från Ursulas butik!
Nu hittar jag INGA bilder man kan kopiera, på kläderna, men jag ska snart använda dem så då kan jag visa=)


Vill göra lite reklam för butiken, oerhört många söta sommarklänningar, kjolar, toppar..allt. JUVA ligger på Nygatan 32! (Vid Hospitalstorget ni Lkpg-bor=) Gå dit, gå dit, gå dit!

Dagen igår var helt perfekt, solen sken på oss hela tiden, vi la till och grillade och fikade på Fångö och det var hur jäkla mysigt som helst. Dock är jag röd röd röd haha... och drack inget vatten så det var en vimmelkantig Frida som fick hålla i mamma hela vägen hem från moster i går kväll! Illa!

I e.m åker jag tillbaka till Hbg, skönt att ha datorn på bussen, tiden gick så fort! & Emil kommer fram ungefär samtidigt, good match!

Så härlig helg hemma!












Båååt, sool, varmt


Jaaaaa nu är jag i Linköping, överraskade mamma igår, underbart, haha...aldrig hört mitt namn skrikas så högt av förvåning förut haha... :D Det är väldigt mysigt att vara hemma, älskar tanken av att vara här mer i sommar..mmm! Satt ute länge igår, och idag åt vi frukost ute i solskenet på soldäcket på altanen, första gången för iår, l o v e l y !


Nu väntar vi på lillebror, sen ska vi åka ut till båten, ska ha heldag på båten ute i skärgården, mamma fick en liten grill när hon fyllde, så det blir premiär för den när vi lägger till någonstans, nu ska här solas! ;)



SATC 2

 

JIPPI, inte långt kvar!!

Jag & Malle är taggade och alla som vill tycker jag skall följa med oss!!!

 

 


Fre, Lör, Sön



Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelg!!!

MAMMA 49 ÅR!

 

GRAAAAAAAAAAAAAAATTIS MAAAAAAAMMA!!!♥

 


Dinner.


Nu står Emil i köket, where he belongs ;)

Ikväll kommer Adde & Johanna hit och äter middag! Det ska bli jättekul, vill lära känna Addes fina flickvän lite mer! Sedan vet jag inte när jag träffar Adde igen, eller jo han ska ju jobba hos pappa i sommar, då ska jag se hur det går för honom, helst varje dag för annars kommer pappa kräva att höra alla hemligheter Adde har om mej haha... hur skall detta gå, illa,.. nu förstår jag varför pappa valde ut Adde.. hans mission är ju att göra livet surt för sin dotter, å herr Sollie är inte sen att hänga på där inte.. ;) Haha...♥

Vi har suttit en lång stund och kollat London nu också, vad vi vill göra och vad vi vill se.. det är inte alls långt kvar!
Hotellet har bara fått bra recensioner och ligger en stenkast från London Eye och Big Ben, kan inte bli bättre?



Kapa.

 

 

Ja tack, sånt här väder vill vi ha oftare! Bilden är från 2008, på min kusins student i Västerås.

Hittade precis min GAP-klänning jag köpte i USA, vill kapa den! Men tänk om det blir fel?

Den är blå med vita prickar, åå vore ju så snyggt att kapa den en bit, men hur mycket?

I-landsproblem. Vill ha mammas klänning också.


Monday

Ny vecka, känns som om det går hur fort som helst, snart slutar termin 4 också, hjälp! Innan dess ska jag bara hitta inspirationen att skriva slut-uppgiften.. än så länge är det b l a n k t !
Helgen med kusin var jättemys, såg en biofilm i lördags, Last song, jättebra men sorglig! Var länge sedan jag var på bio, hoppas att jag & Emil hinner se Robin Hood innan vi åker hem!

Nu har Ellen, världens bästa Ellen hjälp oss boka boende i London och här ska vi boooo =)


 

GUD VAD JAG LÄNGTAR!

Blir en mycket härlig sommar som startar med en mysis Frida&Emil-resa och avslutas med en väldigt lång resa =)




Magic night

 

MAGISK KVÄLL!! Helt enkelt magisk, allt var perfekt, bästa kvällen!

Kommer lite fler bilder snaaart :)


BAL

Ääääääntligen är det dags för balen, Campus första bal! Vi är ett gäng som ska gå tillsammans & först ska vi mötas upp allihop på Grand för en fördrink och en pianist ska spela för oss - jag har velat gå till pianobaren hur länge som helst! Efter det går vi alla i samlad trupp till Wallmans för 3rätters och show, så själva balandet blir nog inte som jag först trodde med valsande hela natten, eller kanske? (som jag & Jakob är proffs på efter all träning till abiturientbalen sista året i gymnasiet=).

Det ska bli magiskt roligt & det är masktema, jag köpte en guldglittrig & Jacob, som jag ska gå med, har en svart. Klänningen är svart cocktailklänning med guld i midjan, och något roligt med håret måste jag få till=)

Nu ska jag börja göra mig ready efter en dag på stan med lillkussen


 

 


Kusiner!


Kvällen lider mot sitt slut, jag & Matilda har skrattat så vi tjutit.. supermysig kväll och imon kör vi lite shopping, maybe mest fönstershoppa för mej?!=)

Vääääldigt mys att ha Tildisen här!
Åh, jag & Emil fick 2 stora blommiga GreenGate muggar, den här donnan känner mig;)

Godnattis!

Toronto-längtan

Nu står muslin i 3 glasburkar och den blev helt fantastiskt god...love it! Så nu har större delen av eftermiddagen gått åt till Kanada, allt går som på en räls, vår handledare Janet är urgullig på mail och vi har redan fått reda på vad vi kan göra..finns 3 olika grupper jag vill vara med i.. så jäkla spännande så jag dör!
Har mailkontakt med 2 tjejer som är där nu, de är helt amazing och har hjälpt oss hur mycket som helst, går allt som de ska har de även fixat boende åt oss, alla 3 =) Vi kanske ska ta över deras lägenhet, de hyr i ett hus, jag har sett bilder och det är väldigt mysigt..där kan jag & Emil bo i ett rum och Ludde i det andra!

Det är sjukt roligt att börja planera, säga upp gymmet, säga upp internet, göra om mobilabonnemang, fixa med hyran, fixa alla papper...aaaaaaaaaaah! Känner samma känsla som jag hade inför min USA-resa.. men nu ska jag J O B B A på riktigt!!!!

Det känns fortfarande smått overkligt att vi åker i september...

Musli



Hemmafrun fortsätter... med egen musli! Ska iväg o köpa nötter och annat jox, mmm! Ikväll kommer kusin Matilda



Hallonscones

Emil och jag bakar hallonscones, har längtat efter det sedan jag & Matilda åt den underbaraste brunchen ever i Haga, i Göteborg.. det skall bli ljuvligt!

Idag efter den ubertråkiga föreläsningen gick jag & Jojjo upp till sjukhuset, Lojsan har blivit inlagd igen för sin magsjukdom, stackaren.. men vi hade mysigt, satt och tjöta, spelade kort (simplast ever men som dock gjorde så att Lojs hand började blöda buhu...nej det var väldigt tragikomiskt och mycket traumatiskt för mej, kan inte prata om det, Lojs & Jojjo förstår! ;) En mazarin i fiket blev det också, javisst!

Nu blir det mys och gos o allt för imon åker Emil hem till Fjällbacka igen, spelning! Men på tors kommer kusin Matilda hiiiit, det ska bli jättehärligt! =)

NU - Sconestaaaajm!

Family&Friends

Helgen var u n d e r b a r ! Emil var bäst som vanligt på båten & vi andra satt i en stor klunga och hade det hur bra som helst, vi blev ett stort gäng med mig, Malle, Tonne, Jojjo med bror&vän, Jakob, Anna, Niklas, Kristoffer & Simon, & alla finisar drog vi med oss hem för mellanfest hos oss innan det bar av ner till Villan & partaj!

Fredagen började med stoooor brunch mmm, jag städade undan från kvällen innan medan Emil, Niklas & Anna köpte med sig allt gott hem! Vi duschade och gjorde oss iordning för att åka till Köpenhamn till fina Christine! Hon är amazing Christine, hon har jobbat mycket inom mat&restaurang och svänger ihop det mesta på 2 minuter, hur mycket flashiga drinkar som helst och avocadoröran som etsade sig fast i mitt minne, så goott!! Maten var otrolig och Kihla kom lagom till att vi skulle börja dinera, hur kul som helst att träffa honom!:) Min bordskavaljer på 9ans avslutningsmiddag hihi ... tror vi nämner det varje gång vi ses!

Runt midnatt kom massa av C&M:s medicinkursare, så mer drinkar och fest...det hela slutade med att vi alla satt i knät på varann i Christines vardagsrum och lyssnade på Emils gitarr och sång...mysigt ..& jag är lika stolt varje gång, han är min♥

Var uppe till småtimmarna och tjötade, när alla kompisarna lämnat lägenheten däckade vi av sömn alla fyra!
Vaknar dagen därpå av att C bakat bröd och gjort smoothies, jaa..hon inspirerar den tjejen! Vi stannade hela dagen hos C och tittade film, pratade, myste, åt.. ville inte åka!

Kom hem seeent i lördags kväll, lyckliga! Igår var min moster här och myste med mej, vi åt Emils godaste köttfärsås & jag fick en fruktansvärt fin clutchväska, den är magnifik...

Idag har varit en dag i skolan och nu är jag hemma och håller på med middagen till ikväll, ska faktiskt kopiera avocadoröran , den är helt otroligt god...med finknäcke till, sen blir det limegravad lax och rotsaker för att avsluta med glass och hur mycket olika bär som helst! Detta för att min morfar med sambo kommer ikväll till oss! Han fyllde 70 för några månader sedan och detta var min "present" till honom..kändes mysigt tycker jag=) Så de kommer om några timmar, läängtar!




Christine bor i joooordens mysigaste lägenhet!



♥ Loved my weekend.


Öresund runt!

Jippiii, sista tentan gick jääääättebra =) =) Nu blir det till att fira detta ordentligt!

Ikväll turar vi med Niklas & Anna som kommer in från Lund! Det blir dans & skratt hela natten lång..:)

Imon drar vi vidare tillsammans med dessa tu till Köpenhamn och till Christine & går ut i danska natten! och träffar förhoppningsvis gamla Lkpg-pågen Magnus Kihla Kihlström :)



På lördag åker vi till Lund & häääääääääääääänger!! ♥


Toronto



Jag längtar..

Effektiv.

Idag har jag varit igång minsann! Genomförde miitt första barnsamtal med min absoluta favorit 5½-åring imorse, härlig start på dagen tycker jag =) Sedan hade jag mitt andra socionom-möte & imon ska jag själv vara socionom, inne på samtalsrunda 2 nu, härligt och ruskigt roligt!

Eftermiddagen tillbringade jag och Emil i solen, gick en långprommis och handlade fräsch mat och hur mycket grönt&skönt som helst på söder också, lovely! Imon ska jag dit igen och köpa nya vita tulpaner!

Emil har möte snart och jag ska ge mig i kast med kognitiv terapi inför litteraturseminariet nästa vecka, skönt att ha det gjort, extra fint eftersom vi kommer att vara borta hela helgen som det ser ut, vi ska köra öresund runt, med början här på tors- sista turningen och med det Emils sista båt-spelning! Vi får hit några vänner också & åker vidare till Köpenhamn på fredag för att sluta i Lund på lördag, jippi!

Längtar!!


Nu ska tangentbordet glöda!

Maria Montazami

Du gamla du fria du självögda nord...

-Maria Montazamis version av nationalsången

 

För övrigt helt slut, kroppen gör ont haha... afrodansen var heeeeeeeeeeeeelt magiskt, skall köra så många gånger jag bara kan innan vi åker hem för sommaren, herregud så bra träning och som Emelie sa, ju fulare man är desto bättre träning & jag och Malle tog i som aldrig förr, svängde med armar och ben, svetten rann and we loved it!!

G´nattis!!!


Afrodans!




ÄNTLIGEN
har jag fått en av de åtråvärda platserna på Afro-danspasset! Ska gå med Malle & det ska bli såååå kul!

TRITON

Emil, Petter & Martin

 

Ikväll spelar Triton i Fjällbacka och jag är inte däääääääääär!! Nästa gång tror jag att jag hänger på när Emil ska åka hem! Älskar att se honom spela, ovanstående trio är så fantastiskt duktiga så ni anar inte! =)


RSS 2.0