London!

Ikväll har vi bokat London!!!
Jag fick resan av Emil i julas.. han är underbarast i hela världen!  ♥

I Juni skall vi åka & vi kikar på en rad fina hotell just nu, ååh vad mysigt det ska bli, längtar längtar läängtar!

 



Kvällen har varit fantastiskt bra&chill. Niklas & Anna har varit här och Niklas gjorde sin egen specialare med lax, pasta, philadelphia, sparris m.m.. mmm, vitt vin till detta, gottis!
Nu är det popcorn och gos!


Bjäregatan

Hej alla fina! Här kommer lite bilder på vår, ÄNNU EJ HELT KLARA, lägenhet. Efter allt tjat ger jag efter men tycker ändå inte att bilderna visar lägenheten rättvisa.. Vi saknar fortfarande takbelysning och tavlor, väggarna är helt tomma än så länge, men vi bor fortfarande in oss..

Okej, nog med försvar! Såhär bor vi nu:)



Fåtölj, bokhylla, lampa och micro är provisoriskt placerade!



Emils eller Fridas hörna...?
Emil har lika många gitarrer/bas/elgitarr och musikutrustning som jag har smycken.




Förlååt oss, vi har dessvärre ställt flyttsaker i köket så länge, men de ska bort, bort bort! Låtsas att de inte finns!
Tänk även bort micro och ful datasladd, tack!



Lägg (inte) märka till vår enorma widescreen-tv ... ;) VI SKA KÖPA EN NY TV, ...JÄTTESTOR! Jag fick låna "båt-tv´n när jag först flyttade ner till Hbg & den får vara tills vi köper en =)

 

Toalett, visar man ens upp bild på det?? :)

Sådäääääääääääärjaa :)


Blomster.

Jag & Emil har fått en vit, stor & väldigt vacker orkidée av Tiff & Jocke, i en enorm kruka ( som jag älskar ).  Nu har jag med andra ord satts på prov, blomman skall ha ett låååångt liv, jag lovar! Den är såååå fin & jag blev så glad ♥

Hela familjen Falk/Lindgrens var här för en stund sedan, var lite rädd för att Liam skulle dö av tristess då vi inte äger mycket till leksaker men
han kom på att våra soffkuddar inte sitter fast och använde således dem för..ja, det mesta! Supermys var det och vi tankade över massvis med filmer från deras hårddisk...moviefreaks som vi är allihop.

Bilder på lyan kommer jättesnart, ska bara hinna ifatt mig själv först, men det kommer, kanske imon?
Skola hela veckan också, blir jättebra!

Oh,ja, det var riktigt riktigt roligt igår!


Partaj!

Ikväll är det partaj med musicquiz, playin-time & Tivoli!! & jag är pepp!

Jag är rutig, guldig&svart, bena i mitten som känns ovant, Emil är en snyggis.

Ikväll ska vi dansa dansa, jag och mina fina vännor!

Imon ska städas och mysas till det för då kommer Tiff, Jocke & Liamlittle hit, antar att jag inte kommer kräva en stol då jag hellre leker med Liamgosisen på golvet! Euhm, just ja, har jag något lego? Svar nej. Stackars Liam! men jag har kakor?


Snart åker jag & Emil till Linköping, det ska bli mys&chill!

Puss!


Happenings

 Toodels..!

Glömmer bort detta skrivande sådär mellan varven när livet faktiskt tar över tiden ;)
Nu har SOPA41 börjat, känns skitbra. Nollningen är igång, skitkul. Pubrunda och Villan imorn, skitskooooj! Men framför allt, vi har nääästan fått allt iordning i nya lägenheten, huuuur bra som heelst!

Så ser landet ut just nu!

Ikväll kommer Ludde & Viktor hit och skall avnjuta Emils matkunskaper, lite av en tackmiddag för att de hjälpte till så mycket, bar och lyfte hela jäkla söndagen när vi flyttade, guld värt!

Men innan dess tror jag på en liten powernap..!



Flyttdag 2. 1a delen

Jäkla springande mellan lägenheterna idag! Vi har dock fått iväg det mesta och nu är det mest möblerna kvar!

Nu är Emil, Ludde och Viktor påväg hem från IKEA med sängen & matbordet plus lite annat... De skulle köpa med sig Burger King hem..aah vad gott, behöver mat nu känner jag! Igår åt vi inte förräns kl 17, på hela dagen! Icke att rekommendera!

Nu ska jag packa vidare, heja heja!


Flyttdag 1.

Heeej alla glada!

Idag har vi flyttat och stressat sönder oss på IKEA.. haha vid 19 stänger dem och då stod vi fortfarande vid sängarna och hade gardinstänger kvar.. då spelar de jordens mest irriterande låt, påminner om nån jäkla militär-låt jag hade på en väckarklocka för 100 år sedan, pappa du vet säkert vilken det är! Hur högt som helst!! Slutade med att jag och Emil inte hörde vad vi sa utan stod bara dubbelvikta av skratt :)

Dagens största tack går till Ida, Martin & Thilda, guld värda som hjälpte oss så mycket idag!
Imorgon har jag, Emil, Viktor & Ludde en lika låååång dag framför oss men det kommer att bli jätteroligt! Hittade och köpte massa fint på IKEA idag, det ska bli helt underbart att ha en riktig lägenhet nu och vi längtar tills våra päron kommer ner till oss!


Jag tror att jag faktiskt har de mest omtänksamma och mest generösa föräldrarna i hela världen ♥
Ni är bäst, men det vet ni redan!


Terminsfärdig!



Jihuu, nu är 3e terminen klar och färdig! Känns jäkligt bra, juridiken har varit kul & krävande! Opponeringen idag var jäkligt intressant och vi hade jättekul! Det kändes bra och vi skuttade ut från salen, we made it:)
Ikväll ska vi till Jojjos place, föra & sen får vi se vad som händer! Tentafest och avslutning!
Emil har sin opponeringen imon, likt många andra, moahaha ;)

Åååhhh vad bra det känns nu, nööööjd!


Jippi!




Jaaa vad skönt, jaa vad roligt, jaaa vad bra! Jag klarade tentan i social-rätt!!


Känns himla skönt, riktigt firande också; öl med nästan hela gänget, mysigt!!


Nu ska jag ha en bellanotte-kväll med spaghetti:)




Cath Kidston





Cath Kidston har så himla mycket fint & jag vill ha allt!
Jag fick bluebell-handkräm och megasöta rosa diskhandskar med rosor på i julklapp, mönstret gör allt och man blir så himla glad!




Minne som en guldfisk

Ååååh, sitter färdig för skola, nästan bara uppstramad ryggsäck på ryggen som fattas...  men vi börjar ju inte förräns om 4 timmar haha...

Igår hade jag en jätterolig dag faktiskt, vi satt i skolan mellan halv 10 och 3 ( ? ) och gjorde klart vår utredning, jihu! Himla roligt med gruppen, mycket flams mellan all produktivitet, sånt älskar jag:) Tog en repa i city med T efter, ååh så mkt vårigt som finns inne nu!!

Imorgon får vi nycklarna till lägenheten & i helgen hjälper Viktor & Ludde oss att flytta, aaaaaaaaaaaaaah så roligt det ska bli, ääääääääääääntligen känner jag!


Känns bra, himla bra, att vara tillbaka i Skåneland!


1 år ♥

 
Idag firar jag och världens finaste pojkvän 1 år.. Detta år, med min Emil, har varit underbart..  Jag skulle kunna skriva en kärleksförklaring längre än denna blogg-sida tillåter men jag låter det stanna mellan oss :)

När jag kom hem idag hade Emil köpt vin, som är otroligt gott då jag nyss fick ett glas i handen, och håller just nu på att göra min älsklingsmat, laxpastan Emil gjorde till mig på vår första riktiga dejt..hihi

För några dagar sedan avslöjade Emil att han vill bjuda mig på resan till London.. han är fantastisk. Vi tänkte försöka åka i maj, jag längtar, vi kommer att ha världens bästa resa tillsammans..vilket vi skulle ha om vi så satt i en roddbåt i Sibirien, utan mat och vatten..!


Ikväll ska vi gå på bio också, Avatar, vi älskar ju båda magi.. 




Frida ♥ Carl-Emil

Jag älskar Dig


Snorig hemkomst

Halllååå Helsingborg! Nu är vi tillbaka efter ett lovely jullov, saknar myset hemma i Linköping och i Fjällbacka, otroligt fina veckor små. Men nu har vi tankat och trots allt snor som råder just nu så mår jag finfint :)

Suttit i skolan idag med get-Tiff och mås-Ludde, räv-Patrik var sjuk och kunde inte komma in i dag men vi gjorde färdigt vår utredning och är mycket nöjda.. underbart att träffa Tiff, Ludde, Jojjo & Lojs igen! De andra hoppas jag kommer tillbaka jättesnart!




Valle är nog jordens sötaste hund faktiskt.



En frida & en ellen ute på prommis med en liten valle




Puss-tajm!




Ja... enorm kan man också kalla det??? Är så förbenat påpälsad att jag inte ens kan ha armarna rakt utmed sidorna.... herre my lord.



Nä, ett vinterblekt ansikte får allt helst undvikas!




Emils söta fina systrar.
Lillasyster Stina & lillasyster Ellen



Emil och Valle som ÄLSKAR mössor :)




2010

2010 2010 2010... ska försöka lära sig att skriva rätt nu då! =)

Har det underbart i Fjällbacka men har dock lyckats bli sjuk... blä! Men vi myser och har det hur bra som helst så mig går det ingen nöd på minsann :)


Hoppas ert år började kanoners, det gjorde mitt!! Nu ska vi sussa innan snoret börjar rinna igen!

Tjing!

RSS 2.0