Gott nytt ååååååååååååååår!!!

***
Gott nytt år! Här i Fjällbacka har fyrverkerier redan börjat poppa och vi är i full gång med att göra oss nyårsfina; årets sista i-landsproblem blir: VILKEN klänning ska jag ha? Dessa världsliga grubblerier :)
Hoppas ni får en magisk afton med god mat och lite bubbly ♥

Xmas 2011

-
Glada barn, 23 och 25 år gamla, men vi är lika barnsligt glada över att få öppna julklappar iallafall;)
***
-
Johan och jag hade beställt en egen livboj till Idö, pappa blev väldigt överraskad & den kommer göra sig så jäkla snyggt på fiskeboden nere vid bryggan (sedan är den väldigt praktisk med såklart;) )
***
-
Fin gran och finaste mamman
***
Jag är väldigt glad och tacksam för fina julklappar, välbehövliga, praktiska och så fina. Lillebror och Malin gav mig och Emil en Sodastreamer som jag har velat haft länge av många anledningar; vi älskar bubbelvatten, det är bättre för miljön och det är betydligt billigare än all Loka & Ramlösa som vi släpar hem haha..Plus tillgängligheten, bubbel när vi vill, tack!
Vi gav J& M ett dubbelt våffeljärn, haha det handlar mycket om effektivitet;)
-
-
Fick flera söta formar och hjärtat älskar jag!!! Mamma har köpt det i Västerås men har sett dem på Handplockat här i Lkpg också! Cath Kidston kökshandduken köpte jag i London, mamma fick välja om hon ville ha röd eller blå och hon valde den blå så då delade vi på dem:)
***
-
Fina, fina älsklingen gav mig silverringen från KumKum i julklapp, jag älskar den och har knappt tagit av mig ringen sedan jag fick den...♥

Stars

***
Välkommen hem till mig du fina ting!
Idag har jag gått in till stan med Lottis, kikat lite i affärer och sedan mött upp Maria & Matilda!
Mysigt att vara i stan nu några dagar tycker jag...
Är förresten inne i en stjärnperiod, denna vinters trend satte sig hos mig (dock lite sent, som vanligt gällande mig och trender;)
***
Dessa gosisar fick jag i julklapp och jag har på mig dem mest hela tiden faktiskt!

I V P

F Ä R D I G !
-
Nu är IVP´n inskickad, min behandlingsplan för en klient med psykisk ohälsa. Jag hade skrivit väldigt mycket på IVP´n innan vi åkte från Helsingborg men det är ju alltid det sista som tar tid.. så jag har fått ägna lite tid innan och nu efter julen till den, men nu är den färdig! Jag är stolt över den & jag är glad för att den är färdig! Nu väntar bara omdöme och opponering, hualiga!!!MEN nu tar jag ledigt till nästa år ;)
Ska försöka hinna med att träffa moster och fina vänner nu innan jag åker till Fjällbacka på fredag. Hade bästa dagen med Lottis och Hellan innan julhelgen, vi gick till fik fulla av minnen och såg på sötaste julbion, loved it!!
***
Förresten har jag haft en fantastiskt mysig julhelg ♥ Jag har fotat lite och tänkte lägga upp lite pics! Mamma har gjort sååå fint här hemma så jag har myst runt mest hela tiden och njutit!
Skall försöka få med på bild hur fint det är hemma i huset!
***
Puss!

Londonlove

***
Vi har sååå många bilder från vår resa, så fler poppar nog upp här allteftersom! =)
Vi hade EN SÅ JÄKLA BRA RESA, mysigt, roligt och helt fantastiskt!
Vi är alla eniga om att göra om detta... ♥

London calling

***
Nu åker Anders, Aneth, Stina, Sebbe, Ellen, Tomas, Emil och jag till London för några magiska dagar!! Vi ska shoppa, äta&dricka gott, se "We will rock you", shoppa lite till och ha det bäst helt enkelt!
***

Big Ben, Christmas Tree
***
Vi ses på måndag kväll ♥

Emilfisens fest

***

Tomorrow...


Luciastorm

***
Happy Lucia!!
Här i Fjällis är det fullkomlig storm!

Festerier

***
I helgen ska denna fisengrisen firas ordentligt!! På måndag fyller han 25 år men på lördag håller vi fest för massa vänner, där hälften skall sova över - kommer bli sååååååååå kul!
På söndag åker vi till Fjällbacka så vi kör det sista i Helsingborg nu, försöker göra så mycket som möjligt på min behandlingsplan jag skriver i skolan, det är kul men lite stressigt!
Läste också att jag kommit in på en kurs jag sökte som back-up till våren, kognitions- och neuropsykologi & det känns jätteroligt!! Men heelst vill jag ju ut och jobba som socionom såklart!
We´ll see, we´ll see..:)
Nu - film, kram!
-

***
När man åker hem i förtid så får man tända alla ljus!

Julekrans

***
Denna krans med många möjligheter till pyntning köpte jag & Emil igår på julmarknaden, vi köpte den sista så äpplena kom på köpet (visningex)
Jag är jättenöjd och glad och älsklingen menar att han faktiskt inte behövde övertygas så mycket innan köpet för han gillade den också... :)

Jul på Fredriksdal

***
Idag skall vi på julmarknad tillsammans med Jakob, Ludde & Rebecks på Fredriksdal (som för övrigt ligger väldigt nära där jag bodde när jag först flyttade till Hbg men det är en helt annan story som inte alls är lika mysig!)
Efter det skall vi hem till samma ljuvliga par och fira 2:a advent!
Mmm, söndagarna är bra härliga this time of year...

Pilatesbollen

Min nya kompis på gymmet!
Jag har börjat hänga lite mer på gym-planet och inte bara på pass&spinning på Actic & då kör jag en del styrkeövningar med denna uppfinning vilken är helt toppen! Övningarna känns skönare och bättre och den erbjuder mer rörlighet och balansträning!
***
Idag är Emil i Köpenhamn med Jakob, på konsert! Jag har kilat runt på stan och inhandlat julklappisar, mys mys, och nu är det ju tänkt att jag ska plugga lite, har ca 15 böcker att ta mig igenom också haha=)
Imon ska vi adventsmysa med Ludde & Rebecka, om vädret tillåter skall vi på julmarkad och sedan hem till dem, sådana söndagar gillar vi!

1:a december

***
Heeeeeeeeeej december!

RSS 2.0