Valborg



Vi har booojkottat Lund idag, det spöregnade och vi kände inte alls för att åka! Vi har varit nere på stan och käkat lunch tillsammans, jag, Jojjo & Lojs och nu ska vi snart fixa middag, blir en mysig kväll med tjejerna inomhus med middag och gottis, film & lite vin! Som förra året =)




Myskväll

Nu är skolveckan sluuuuut och Emil har åkt till Fjällbacka och hur fjantigt det än må vara så saknade jag honom sekunden han åkte.. Längtar till söndag:)
Men min kväll har varit supermysig, sprang över till Lollan & njöt av början på lediga dagar..mmm, vi blev ett litet gäng, härligt tycker jag, sen följde Viktor mig hem nu, snälla Viktor!..  Hann med lite minispa här hemma innan också, gäller att få ut mycket av ensamheten hihi...

Imon åker vi till Lund över dagen, valbooorg, har dock aldrig insett fest-hetsen denna dag, men det ska bli kul att se den omtalade stadsparken med alla tusen människor haha...
Men vi ska hänga och hoppas det blir soooool =)

Puuuuss, trevlig helg!

Years behind.

Fridolin & Hellan at the age of 17, dansandes i Henkes lägenhet, till....

"Johnny johnny come hooooome".

Haha!

18 år och precis hemkomna från Zakynthos med tjejligan!

Journey of a lifetime- Frida, Hellan, Karin, Sofia, Linnéa, Lotta & Matilda♥

(datumet är helfel såklart=)

19 år och redo att ta studenten dagen efter =)

Jag, Hellan, Lotta & Linnéa

En frida, en mamma och en morfar firar student:)

Jag älskar mina minnen och att gå tillbaka i tiden ibland, hittade massvis med bilder på något msn-space-grej som jag och Lotta skaffade för 100 år sedan haha... nu är det bra kul!
Hihi..

 

Jag är lite inlåst i sovrummet ikväll, fast nu fick jag vin av Ludde, killarna har tv-spels-kväll, det kallas nörderi och de måste tydligen göra sånt ibland...!

Men som sagt, nu fick jag vin, mmm!

 


Sittningen!

Fina killarna! Emil, Jakob, Ludde, Viktor & Patrik

Min fina Malle & jag

Viktor, Malle & Thilda lägger ut bordsplaceringen!

Tonne, Malle, Fridolin & Jojjo :)

Mallie och Jakob

Annelie, Joanna med crazy min & Thilda

Söta Nina!

Fina flickorna Bibbi & Elin!

Skönsååång

Ludde being Ludde=)

Kramkalas och partyglad Malin!

Världens finaste kille!

Toastmasters!

Diskussion i musicquizet..

Jag har huuur många kort som helst, kanske får bli ett album på facebooken=)

Jättelyckat & jätteroligt, tack alla!

Kraaaaaaaaaaaaaaam


Tulips

 

Fick vita tulips av Emil idag, en bukett i köket och en i vardagsrummet, jättefint, älskar vita tulpaner♥

Skolan - samtalsövning, börjar likna något här va, inte långt kvar tills man sitter där med riktiga klienter istället för att öva på sina klasskompisar, känns mäktigt, vi ska dessutom försöka oss på detta på engelska i höst =)
Jätteroligt är det!

Tog en tripp ned på stan med Ludde & Emil, eftersom jag fick lite lön för mina uppdrag som ambassadör (plus att jag sålt massa kläder) fick jag faktiskt shoppa=) Köpte en kofta som jag ska bo i hela sommaren & sen hela hösten.. & sen för alltid! Den är från Mango, det märket säljs på vårt MQ!

Om några timmar kommer Aneth & Anders hit (Emils föräldrar=) & de har med sig Valle- underbara Valle, ska bli sååå kul, hoppas han inte blir allt för förvirrad i vår lägenhet! De har med sig räkor & vi har köpt vitt vin..guuuuuud så gott det ska bli, årets första räkor, I´ll be in heaven!
Jag ska inviga mina servettringar jag köpte hemma i julas, de är i silver med änglavingar, hurfinasomhelst!!

Imorrn är socionomsittningen som vi jobbat med under våren, klänningen köptes förra månaden så det är klart, skönt hihi... Vi ska få hit lite folk innan vi går ned tillsammans, hoppas på en helkväll!

Nu kör vi heeeeeeeeeeeeeelg!!!


Fifa.

Det pågår ett FIFA-mästerskap här..mellan Man U & Chelsea..eller mer mellan Emil & Jakob... det skriks, det hurras, det sörjs, det pangas och ibland hoppar jag till när det blir mål, den ena skriker av lycka medan den andra kastar kontrollen i golvet..and I love it, påminner om när pappa & Johan spelade hemma, Johan blir skogstokig när det inte går hans väg och pappa gör ALLT för att krossa sina motståndare...

...detta gäller för övrigt i alla spel, vi barn fick aldrig vinna för att vi var just "barn", mamma lät oss vinna ofta medan pappa hurrade när guldtackan i "24 karat" blev hans och jag & Johan var förkrossade. Hysteriskt roligt när man tänker tillbaka på det..!...

..pappa är en jäkel på spel, alla spel & han älskar att utforma strategier! Han gav min lillebror hockeyspel och bilbana innan Johan kunde stava sitt eget namn med ursäkten "grabben måste ju ha en bilbana / ett hockeyspel"! Johan jollrade glatt i sin spjälsäng medan pappa befann sig i himmelriket med alla toys;)


Underbart är ordet, skrattar högt åt alla minnen. Nu har vi ju fått ännu en tävlingsmänniska i familjen, Emil. När vi var hemma i Linköping för ett tag sen hade vi lite spelkväll, då pappa fick "Sverigespelet" av oss i julklapp!
Pappas metoder för att minska Emils vinster var geniala- Skål!

Här är han, vinnarskallen, Peabesen himself ;)



Tjejiga dagar.


Emil har förstått grejen med cravings during the female week, det fanns choklad & päron i kylen, baaaaaaaaara till mig, när jag kom hem från träningen...♥

Drömma.

Nu är det vår & då får man drömma, mmm....(drömmer drömmer drömmer)

 


Nytt pass.

Godmorgon & hej..
Låång morgonprommis idag, skönt som tusingen - nu är vi på G! Börjar ny kurs idag, samtalsmetodik - riktigt intressant, går bara till 12 idag & det känns också bra!

I nästa vecka ska jag & Emil skaffa nya pass, jag ser veeeeeerkligen fram emot det då jag ser riktigt dum ut på mitt föregående! Hoppas bara att all trafik har kommit i fas och att ingen konkurs hägrar över flygbolagen i juni.. :S Vårt London!


Sjukt töntig bild men ack så rolig haha..


Pre-tenta

Imon skriver vi tenta, har repeterat stor del av dagen, nu blir det bara lite existentiell läsning innan natti-natti, hoppas det går bra imon, det tror jag! Snart filmtajm här..!

Har precis planerat kusinhelg med Matildus i maj, ska bli såååå kul!!

Matildus & Fridus i ett blåsigt Köpenhamn -09


Underbara söndag

Vaknade innan Helsingborg idag, jag och Emil tog en lååång prommis ner till havet, låg och tittade på molnen, njöt.

Nu har jag läst, analyserat, varit lite creepy med mina sökningar på youtube (jag är alltför inne i det här med psykologi..) haha... Nu är jag nyduschad och ska ta ett par varv med plugg (& youtube) innan Emil kommer hem från skolan där han pluggar idag! Ikväll är vi bjudna på middag hos Tone och Telly, mys!

Imorrn blir sista dagen innan tentan, känns bra, ska gå igenom ett iscensatt familjefall..känns bra!


100000000000000 kramar till min fina Lollan idag, tänker på dej & du är inte ensam!

Plugg och g l a s s

Gilbert Grape - visning i skolan idag, med efterföljande diskussion rörande systemteorin med olika subsystem, homeostaser och termostat-funktioner... svååååååååårt.

Efter skola & lunch drog vi ut på glass-prommis jag, Viktor, Ludde & Emilfisen! Satt och njöt i solen och tankade energi ett tag innan vi gick tillbaka till skolan ... och här är vi nu kvar, sitter och pluggar med Emil, Viktor & Lina inne på kåren, jag har lyckats bånka in huvudet i vägglisten så nu tar jag paus... aj!

Solen skiner som på sommaren, folk överallt, uteserveringarna är i full gång, några överförfriskade män solade kaggarna, underbart att se haha..


Kak-plugg

Blev ett par extra timmar i skolan idag med Tiff, plugg plugg..tenta nästa vecka! Hade med kladdkaka till skolan idag, mkt uppskattat, min kaka är fantastiskt god...=)
Har gjort en rad sammanfattningar nu, känns skönt, det är dock lite jobbigt för huvudet att ta in allt detta...!

Imorrn blir tidigt f.m plugg hos T-rex, aka Sniff, aka MiffiTiffi, loving this.... sen sittningsmöte vid 14 och plugg i skolan, Malin vill träna & det vill jag med, hoppas jag hinner!

Thats it for now, snart sängen, sjuuukt trött!

Vårkärlek


Ååå det har varit underbart att ha Hellan här hos mej hela helgen! Vi hade lite folk hemma i fredags & bara tog det lugnt med lite vin och snacks, firade heeelg! I går hade jag och Hellan en jättemysig dag på stan med lunch på Mezo och lite rundvandring, avslutade med en pub-runda igår kväll, vi gick runt till lite olika barer, det är sjukt mysiga barer här i Hbg, speciellt Bara Vara, den gillar jag=) Killarna, som hade varit på herrmiddag hos Viktor, kom in vid småtimmarna och slöt upp, jättekul!

Mötte upp med flickor från klassen! Här är Elin med Hellan!

 

Nu har Hellisen åkt vidare till sin syster i Malmö, men i sommar får vi ses igen!!

Emil & jag har tillbringat hela eftermiddagen nere vid gröningen med glass och massa sol, det är såå magiskt väder, alla var så glada och det var barn och hundar överallt, love it !!

 


Lyckan


Toronto-yran lägger sig inte gott folk, skulle kunna glädjas för detta i evighet, jag är fanatisk!! Vi lääängtar, vi vill planera. Stephanie, tjejen vars rockfest vi var på & Emil spelade på, har bott i Toronto och har kontakter all over, vi har planerat in en fika, där vi ska pumpas med nummer, boenden, mails, människor, är hon en ängel eller vad...=)

Skolan bjöd på effektivt arbete idag, seminarie imon- existentiell psykologi, älskar det.. Vi ska visa lite ur filmen "Den nya Cinna", den kvinnan är power personifierat! Läs hennes blogg,
http://cinnab.tumblr.com/

Eftermiddagen hos Tiff, firande av hennes fina 26 år, presenter, mysfikande och pratande utan slut, som våra stunder brukar sluta..lovin it always.

Imorrn kommer hon, sköna Helena, lilla Hellan, min Esse, kärt barn med många namn! Som jag längtat! Det blir en fiiin helg, imon kväll kör vi en soft kväll med lite folk här, vin & kanske lite spel?


Nu ska jag begrava mig i lite plugg, Emil spelar på båten ikväll men för en gångs skull bangade jag:) Han är så fin, han är så bra, jag saknar honom litegranna, men senare kommer han hem, längtar redan...♥

Existentiell psykologi


Att möta världen öppet, att låta sig genomströmmas av den, att bevara sitt centrum men vara i rörelse och sätta andra i rörelse, att låta världen komma till synes och bli närvarande genom en själv -
det är att existera, att leva.



Vackert och magiskt. Vi läser existentiell psykologi och jag är trollbunden.

CANADA


Frida & Emil flyttar till Toronto september-januari.... JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!
Vi har fått praktikplats på Family Services i Toronto, vi har inte fattat det....

CAAAAAAAAANADAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Tiffilicious 26 år!



Vad är det för en da´, är det en vanlig da`?
nej det är ingen vanlig dag för det är Tiffans födelseda´
Hurra hurra hurra!!



Mot Schkååne..


Snart åker jag hem igen, mot mitt andra hem... ska åka bil istället för buss, huuuur skönt! Snälla Jakob fixade! Har varit så mys, känns som att jag hunnit med rätt mycket under dessa dagar!

Bajbaj Lkpg, ses snart!


Påskdagen

Mmm, tröttis som få..sängen kallar och snart, snart ska jag lägga mej, ligger efter med sömntimmar, ah! Igår var hur bra som helst, mina älskade tjejer, de är så bra, de är bäst!! Drog in till stan en sväng frammåt småtimmarna och såg till att träffa dem vi ville, Maria, Matilda, Jakob & Adde, alltid mysigt att ses på hemmaplan, i sommar blir bääääst!


Idag har vi ätit påskbord ute på vischan, supergott, hem till farfar & farmor efter, farmor var pigg&glad innan tröttheten kom i fatt henne rejält..och mig med, somnade på soffan några minuter innan jag skulle sätta mig bakom ratten för att köra hem till långa gatan igen, gick bra, saknar körandet!


Varit hos moster hela kvälla, köpte upp mig på aloevera-lypsyl, de är bäst! Nu är m&ps vänner här och jag tänkte somna in till en film..mm!
Imon måste jag ge mig ut på en vandring i Vidingsjö innan jag åker hem, ja!



Gammal bild, Lina & jag 2007 på utflykt, härlig bild & härlig människa, min fina Lina! Ska passa på att säga grattis till tillökningen ;)


Påskafton

Efter en snabb visit i Dalarna med påskbord och fina människor och boende på världens mysigaste B&B hämtade vi båten och efter 8 timmar på vägen idag var vi åter i Lkpg! Allt gick väldigt bra även om mamma var otroligt nervig haha..
Dalarna är för fint.. åh vad fint det är, Emil har lovat och vill även han åka till Dalarna, kanske i sommar?

Nu har jag fräschat till mig & snart kommer Lottan hit, vi ska cykla (!!!) till festen ikväll, vilket vi alltid gör på sommaren men vi smyginviger ikväll, förkyld imon?? Anyhow det ska bli väldans mysigt..har fortfarande inte bestämt outfit, aah! Men snart är hon här iallafall o får hjälpa mig bestämma mej!

Glad påsk!!





DALARNA





Skärtorsdagen


Den skära torsdagen, 1a april & ingen lyckades lura mej..hoho :)
Träffade läkaren idag, fick en utskriven kräm som ska göra min hy finare, känns jättebra! Sedan gick jag lös i mosters finafinafina butik, ett par slitna "lappade" jeans och en vit skir topp, devine! Skall extrajobba lite på JUVA i sommar, jippi vad kul det ska bli!

Hälsade på hos mamma, och alla andra hos Henefalks, ska vara där några veckor i sommar också, känns jätteroligt!
Karin överraskade med att vara i hemma i stan över dagen innan hon åker ner till Skåne för påskfirande så vi tog en lång fika & tur på stan, världens mysigaste, so happy! Snart ska jag upp till Sthlm för att hälsa på mina pinglor, både Lottan, Linnéa och Karin bor där nu!

Imon bär det av till Dalarna för hämtning av båt och träffa slääkt, mmmmmys!



Jag & Cookie, soooommar!


RSS 2.0